Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gődény rászervez a Tibi...

Gődény rászervez a Tibi Atya(+Mi Hazánk) tüntetésre március 15-én?

Figyelt kérdés
Ugye Tibi Atyáék a Mihazánkkal egy nagyobb volumenű nyitáspárti tüntetést fognak szervezni, Gődény ma meg bejelentette, hogy még több embert akar kivinni az utcára 15-én.

2021. febr. 28. 23:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Gratulálok, az én tb-mből meg majd lélegeztetik az ott megjelent maszk nélküli barmok egy részet
2021. márc. 1. 01:29
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Ez az evolúció... Akinek túl kell élni, az túléli
2021. márc. 1. 01:56
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Gödény még mindig tartozik 100+ millió adó forinttal az előző kamupártjából az "államnak", akinek érdekes módon nem akarodzik ezt visszakérni, de lassan már az új kamupártja is készül...ne legyünk naivak, ez színház....kicsit zajong, megoszt, és majd jön a közpénz.
2021. márc. 1. 07:19
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
nem lesz itt semmiféle tüntikézés, épp akkor lesz napi 150-200 között a halottak száma. Az értelmesebbikje lefúj mindent, a többit szétzavarja a rendőrség.
2021. márc. 1. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Gátolják a természetes szelekciót a korlátozásokkal. Aztán az utódaink meg még életképtelenebbem, még betegesebbek lesznek
2021. márc. 1. 08:13
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Esélyes, hogy Gődény beépített ember az ellenállásban, már csak a származásából kiindulva is. Igazat mond, de lehet, hogy csak taktikai okból. Tibi atya tüntetésére viszont kimegyek, és ott a helye minden embernek, aki szeretne valamit tenni az országért.
2021. márc. 1. 08:14
 17/20 anonim ***** válasza:
6%
Gödény kisebbségi, vallási szerint mi magyarok alsóbbrendűek vagyunk, gátlástalan, bármit ki lehet nézni belőle. Meglovagolja az ilyen helyzeteket. Mást sem csinál a kiválasztott bandája.
2021. márc. 1. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Én nem értem minek kell ennyire nyomatni ezt az alakot!
2021. márc. 1. 08:33
 19/20 anonim ***** válasza:
37%
Retkes pszichopata féreg ez az alak, a söpredék szektás híveivel együtt. Nem vagyok fideszes, de valami elképesztő, hogy a sok birka agyatlan szerencsétlen bedől ennek a tolvaj manipulátornak.
2021. márc. 2. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a Tibi atya féle tüntetésről van valakinek infója, hogy mi lesz belőle, szerintem arra kicsit többen mennénk, mint ilyen politikusok eseményére...
2021. márc. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!