Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a Gödény tényleg csak egy...

Ez a Gödény tényleg csak egy leszervezett tüntetést csinált?

Figyelt kérdés
Olvastam egy nagyon érdekes cikket, és nagyon meggyőző. Lehet, hogy Gödény tényleg piszkos? [link]

2021. febr. 28. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Én most tudtam meg hogy kb 10 tartott az egész.Nem akarom elhinni hogy egy ilyen gyáva országban élek
2021. febr. 28. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
én nem tájékozódok ilyen noname oldalakról, de ezektől függetlenül is vannak jelek. ennek az embernek már minimum a börtönben kellene lennie. gondolom a jópár évvel ezelőtti választási kampánypénzekkel azóta sem számolt el és mégis elnézték neki, nem hogy még nyilvánosan csinálhatná ezt a mostani cirkuszt is...valaki ezt okkal hagyja neki...
2021. febr. 28. 16:38
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Legalább a nevét tanulnátok már meg helyesen leírni... Egyébként ebben a cikknek nem nevezhető szennyben mi a meggyőző? Egyetlen érv nem található benne, az egész színtiszta spekuláció.
2021. febr. 28. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, de a cikk szerzője legalább utánanézhetett volna, hogyan kell leírni GŐdény nevét, ha már róla ír. Így elég komolytalanná teszi önmagát.
2021. febr. 28. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

3

Te most büszke vagy magadra hogy helyesen le tudod írni a nevét? Inkább szégyelni kéne magad érte

2021. febr. 28. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy semmi ez a Gődény.
2021. febr. 28. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
Gődény miért nem kapott pénzbüntetést? Az újranyitásért tüntető Ecsenyi ikrek február elején az első napért ketten 1,5 millió, a második nap miatt még 2 millió büntetést kaptak.
2021. márc. 2. 02:38
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

7

Hát igen ez egy érdekes és kényes kérdés már csak a válasz hiányzik

2021. márc. 2. 12:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Gődény lehet egy Fideszbérenc álellenzéki s kamuzik, hogy ő milyen normális életet akar stb... hazudik ez a csávó
2021. márc. 2. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
"Gődény lehet egy Fideszbérenc álellenzéki s kamuzik, hogy ő milyen normális életet akar stb... hazudik ez a csávó" Szerintem is. Pedig én nem vagyok konteós, nem vagyok maszk-oltásellenes, de valahol szánom és sajnálom is azokat akik pénzt fektetnek ebbe az ürgébe. Félelmetes ahogyan játszik az emberekkel. Ugyanaz, mint Orbán csak pepitában.
2021. márc. 2. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!