Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan, hogy leszervezted...

Volt olyan, hogy leszervezted a nyaralást, kiadták a szabit, de az utoló munkanap végén szóltak, hogy mégis be kell menned? Hogy viselted?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nevettem és elmentem nyaralni.
2020. júl. 7. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor intenék be a cégnek.
2020. júl. 7. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló volt, mert a cég egyik nagy céges megrendelője verte az asztalt valamiért. Én csak pár napot vettem ki, és külföldre utaztam. Elengedtek, de vittem a céges telefont, és kereshettek volna. Nem olyan munkám volt, ami miatt mindenképpen kellett a jelenlétem, de a telefont magamnál kellett tartani, ha elakadtak volna, hogy tudjanak keresni, a számlát a cég fizette, szóval nekem ebből károm nem származott. Végül nem kerestek. Nem emiatt kerültem el onnan, 4 és fél évig voltam ott, az eset után még több évig, egy ilyen eset történt, mai napig bedolgozok nekik távmunkában.
2020. júl. 7. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"Bocs nem, 8-kor indul a gépem. Helló."
2020. júl. 7. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez is klasszikus kizsákmányolási taktika mint az understaffment.

Direkt kevesebb embert vesz fel, mindig elérhetőnek kell lenni, pofátlanul rátezik a kezüket a szabadidődre.

Nekem ettől durvább volt, kevesen voltak, állt a bál és be lettem hívva a szabadnapomom közepén. Mondtam jövök, de épp valami kellős közepén vagyok, időbe telik mire beérek.

Kb 35 perc múlva ott is voltam, uniformis minden.

Addigra vége lett a hirtelen jött hisztinek, tök nyugi volt.

A főnök még engem cseszett le, hogy ettől legyek elhivatottabb már, mert az ő multijuknál nem ez a munkamorál. 🤔

És nem, nem volt a szerződésben hogy on call kell lennem.

Nem is tartott sokáig a hely, én felmondtam, és kb egy évre rá azóta csődbe ment a cég.

Szal ja, kapják be.

2020. júl. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!