Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A koronavírus negyedik hullámá...

A koronavírus negyedik hullámát a dél-afrikai mutáns fogja okozni? Arra fog rámenni a nyarunk?

Figyelt kérdés

Levonva az analógiát, a harmadik hullám az angol variáns berobbanása miatt van. De az is már hónapokkal ezelőtt itt volt, csak most robbant be, még mielőtt a második hullám nyugalmi pontra ért volna, tehát a nyitás elmaradt a két hullám között.

Hasonló forgatókönyv lehet a következő hullámnál is ami nyárra esik éppen? Ha legyőzzük az angolt, akkor a dél-afrikai covid variáns robbanhat be, ami ellen ugye a vakcina sem véd?

2021. febr. 28. 01:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
17%
Egy kérdés: azon kívül, hogy a médiában nyomatják, meg a politikusok ijesztgetnek, hol tapasztaltad meg ezt a sok hullámot személyesen?
2021. febr. 28. 23:43
 22/62 anonim ***** válasza:
28%

21

Ez tényleg érdekes kérdés.A "járvány" óta egyik mutáns varianssal vagy hullámmal se talalkoztam.Bar az is igaz hogy sose voltam influenzás,de ha ez tényleg olyan halálosan veszélyes "vírus" akkor valamilyen szinten csak meg kellett volna kottyania nekem,nem?

2021. márc. 1. 01:26
 23/62 anonim ***** válasza:
32%
A lesz majd a legveszelyesebb ha a 6534.-k hullamnal jona Borsodi mutans.
2021. márc. 1. 02:37
 24/62 everlight ***** válasza:
35%

Amíg a gyáva nép nem mer radikálisan ellen állni addig

a jövő nyár is rámegy,kamu az egész,régen is voltak vírusok,ez már a gyógyszeripar gazdagításáról szól

2021. márc. 1. 13:50
 25/62 anonim ***** válasza:
57%
Az hogy valaki nem találkozik vele még nem azt jelenti, hogy nincs.
2021. márc. 1. 15:39
 26/62 everlight ***** válasza:
36%
negyedik századik,egy hullám sincs,mert régen is voltak vírusok,csak a diktatúra kiépítéséről van szó
2021. márc. 1. 23:51
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
#25: ha valakik találkoztak vele, az még nem jelenti azt, hogy mindenki fog. Nem mindenki hal bele s nem mindenki kerül intenzívre. Vannak, akiken simám, gond nélkül átmegy, esetleg az is lehet, hogy sokakban alapvetően benne van s kezeli az immunrendszerük.
2021. márc. 2. 10:04
 28/62 anonim ***** válasza:
94%
Nem mikrobiológiai indokok vannak. Politikai indokok vannak mostmár.
2021. márc. 2. 10:37
 29/62 anonim ***** válasza:
69%

25

Figyelj csak.Ha egy "brutális vírus" miatt le kell állítani félig a világot akkor én JOGOSAN el várom hogy egy év alatt LEGALABB 1 fajtájával talalkozzak

2021. márc. 2. 12:19
 30/62 anonim ***** válasza:
84%
Én a veszélyt az oltott és oltott fel nem vevő emberek egymàsra uszítàsàban làtom.
2021. márc. 2. 12:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!