Itt a 3. hullám - mit rontottunk el?
November 11 óta zárva minden kocsma, étterem, szórakozóhely.
November 11 óta zárkapusak a sportesemények.
November 11 óta 20 óra után kihalnak az utcák.
November 11 óta lényegében nincs társasági élet.
És mégis: úgy terjed a Covid, mint tavaly októberben, amikor kb semmi korlátozás nem volt.
Mit rontattak el a politikusaink? Mit rontottunk mi el?
Szerintem elmentünk a témától...
Szóval az itt a probléma, hogy "bizonyos dolgokat azért mégiscsak lehet, sőt kell - mert nélkülük nem forog a pénz". Az már nem érdekes, hogy "járvány" szempontjából nem éppen előnyös dolgok, de ha még jobban lezárunk, még a végén eltűnik a vírus.
Azt unom, hogy bármennyire nem akarok vele foglalkozni, mégis viszem a maszkot a boltba, meg fertőtlenítek... lehetetlen kikapcsolni a gondolatvilágból - egyébként ez a cél.
42 vagyok.
Például lottózóban lehet tobzódni (a feszkó miatt szerintem amúgy is szaporodnak a játékfüggők, de ez JÓ DOLOG! - "hadd menjen befelé a pénz")
Pláza nyitva és dugig.
Talponálló kajálda - nem lehet fogyasztani csak elvitel van. Na, ez viszont miért?!
Melyik a fertőzőbb tárgy? Az étel, vagy a pénz?
"Abban még a tudósok is egyetértenek, hogy a fertőzöttek többségén tünetek nélkül vagy nagyon enyhe tünetekkel megy át a vírus."
A 20% mióta a többség? Nem megy a matek? Vagy már megint a tudományt tagadod?
Gyönyörű, amikor a paranoiás rettegő paranoiásrettegőz le :D
"A WHO jelentései, mikor azt közlik: a COVID-19 esetek akár 80 százaléka tünetmentes vagy enyhe lefolyású"
Mondjuk én tudom, hogy a WHO még sosem mondott igazat a covidról, de nektek rettegőknek a WHO szava eddig szentírás volt. Vagy csak akkor az, amikor azt mondják, hogy mind meghalunk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!