Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a 3. hullám - mit rontottu...

Itt a 3. hullám - mit rontottunk el?

Figyelt kérdés

November 11 óta zárva minden kocsma, étterem, szórakozóhely.

November 11 óta zárkapusak a sportesemények.

November 11 óta 20 óra után kihalnak az utcák.

November 11 óta lényegében nincs társasági élet.

És mégis: úgy terjed a Covid, mint tavaly októberben, amikor kb semmi korlátozás nem volt.

Mit rontattak el a politikusaink? Mit rontottunk mi el?

2021. febr. 26. 14:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
A többségnek meg nem ebben a sorrendben van, nem beszélve arról, hogy influenzásokból nem szoktak 8000-en lenni egyszerre a kórházakban.
2021. febr. 27. 11:13
 42/47 anonim ***** válasza:

Szerintem elmentünk a témától...

Szóval az itt a probléma, hogy "bizonyos dolgokat azért mégiscsak lehet, sőt kell - mert nélkülük nem forog a pénz". Az már nem érdekes, hogy "járvány" szempontjából nem éppen előnyös dolgok, de ha még jobban lezárunk, még a végén eltűnik a vírus.

Azt unom, hogy bármennyire nem akarok vele foglalkozni, mégis viszem a maszkot a boltba, meg fertőtlenítek... lehetetlen kikapcsolni a gondolatvilágból - egyébként ez a cél.

2021. febr. 27. 11:21
 43/47 anonim ***** válasza:

42 vagyok.

Például lottózóban lehet tobzódni (a feszkó miatt szerintem amúgy is szaporodnak a játékfüggők, de ez JÓ DOLOG! - "hadd menjen befelé a pénz")

Pláza nyitva és dugig.

Talponálló kajálda - nem lehet fogyasztani csak elvitel van. Na, ez viszont miért?!

Melyik a fertőzőbb tárgy? Az étel, vagy a pénz?

2021. febr. 27. 11:25
 44/47 anonim ***** válasza:
55%
#41 De igen, a többségnek ebben a sorrendben van. Abban még a tudósok is egyetértenek, hogy a fertőzöttek többségén tünetek nélkül vagy nagyon enyhe tünetekkel megy át a vírus.
2021. febr. 27. 11:27
 45/47 anonim ***** válasza:

"Abban még a tudósok is egyetértenek, hogy a fertőzöttek többségén tünetek nélkül vagy nagyon enyhe tünetekkel megy át a vírus."

A 20% mióta a többség? Nem megy a matek? Vagy már megint a tudományt tagadod?

2021. febr. 27. 11:58
 46/47 anonim ***** válasza:
Oh, felismertelek, hogy ki vagy. Neked kár bármit is mondani, egy paranoiás rettegő vagy, aki a háttérhatalomtól retteg :D
2021. febr. 27. 12:00
 47/47 anonim ***** válasza:

Gyönyörű, amikor a paranoiás rettegő paranoiásrettegőz le :D

[link]

"A WHO jelentései, mikor azt közlik: a COVID-19 esetek akár 80 százaléka tünetmentes vagy enyhe lefolyású"

Mondjuk én tudom, hogy a WHO még sosem mondott igazat a covidról, de nektek rettegőknek a WHO szava eddig szentírás volt. Vagy csak akkor az, amikor azt mondják, hogy mind meghalunk? :D

2021. febr. 27. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!