Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a 3. hullám - mit rontottu...

Itt a 3. hullám - mit rontottunk el?

Figyelt kérdés

November 11 óta zárva minden kocsma, étterem, szórakozóhely.

November 11 óta zárkapusak a sportesemények.

November 11 óta 20 óra után kihalnak az utcák.

November 11 óta lényegében nincs társasági élet.

És mégis: úgy terjed a Covid, mint tavaly októberben, amikor kb semmi korlátozás nem volt.

Mit rontattak el a politikusaink? Mit rontottunk mi el?

2021. febr. 26. 14:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
67%
Az változott z elmúlt 2 hétben hogy megrendeltünk 2 millió kínai vakcinát ami senkinek sem kell és hopp kitört a harmadik hullám.
2021. febr. 26. 15:38
 12/47 anonim ***** válasza:
88%

Én azt látom, hogy a gyerekek nagyon fertőzőek. Mármint úgy értem, hogy rajtuk nem vagy csak alig jönnek ki a tünetek, viszont a kicsik járnak közösségbe (általános iskola és ovi), aztán hazaviszik. Egy felnőtt - legalább is az értelmesebbje - nem megy sehova most, ha betegnek érzi magát. Persze biztos van, aki igen, de azért vannak, akik ezt betartják. Viszont gyereknél esély nincs, mert nincs tünete. Sok ilyen esetet láttam, ahol ezért lett a család fertőzött.

Meg persze a home office tilalma: ismerőseim többsége nem dolgozhat otthonról, lásd az egész közigazgatás ilyen.

Plusz a zsúfoltság a boltokban, mert az emberek hétköznap 4-5-6-ig dolgoznak, mikor menjenek vásárolni, ha nem este még gyorsan 7 előtt, hogy a kijárási tilalom előtt hazaérjenek.

2021. febr. 26. 15:39
 13/47 anonim ***** válasza:
56%
Ma 14:59 nagyon jól és objektíven leírta
2021. febr. 26. 15:43
 14/47 anonim ***** válasza:
59%

Akkor ezt most gyorsan ajánlom mindenkinek megnézni.aki 34 perc után sem fog fel semmit az tényleg balga lény.

[link]

Tessék megnézni és lehet közbe gondolkodni hogy mi az elrontás hibája.

2021. febr. 26. 15:49
 15/47 anonim ***** válasza:
13%
" Mármint úgy értem, hogy rajtuk nem vagy csak alig jönnek ki a tünetek, viszont a kicsik járnak közösségbe (általános iskola és ovi), aztán hazaviszik. " Francia vizsgálatok kimutatták, hogy a gyerekek nem tudják továbbadni a vírust
2021. febr. 26. 15:51
 16/47 anonim ***** válasza:
55%

Akkor ez milyen vírus

2021. febr. 26. 15:57
 17/47 anonim ***** válasza:
64%

"Francia vizsgálatok kimutatták, hogy a gyerekek nem tudják továbbadni a vírust"

Értem, tudnál linkelni egy tanulmányt vagy tudományos cikket ezzel kapcsolatban?

Mert én más helyen az ellenkezőjét olvastam... Pl ez a chicagoi tanulmány: [link]

Vagy itt egy frissebb: [link]

Mindkettő alátámasztja, hogy a gyerekek is ugyanolyan mértékben termelnek fertőzőképes vírusokat, mint a felnőttek, hiába tünetmentesek.

Itt egy magyar cikk is, ugyan nem tudományos, de van hivatkozott szkirodalma: [link]

2021. febr. 26. 16:05
 18/47 anonim ***** válasza:
79%

Azt rontottuk el, hogy olyan nép véleményét picit is figyelembe vettük, amelyik barátok köztön és valóvilagon nevelkedett, vagy még rosszabb, boomer igazából.

Azt rontottuk el, hogy ilyen esetben sem igazi szakértői kormányzás van. Ha az lenne, és mindenhol, már régen nem lenne vírus. Helyezett Punc Irén, és Gipsz Jakab akarja meghatározni, hogy milyen egészségügyi és gazdasági intézkedéseket hozzanak az évszázad legnagyobb válsága közepén, amikor évtizedekre határozzuk meg az emberiség jövőjét.

2021. febr. 26. 16:07
 19/47 anonim ***** válasza:
85%
Speciel ott, hogy nincsenek zárva határok, mint tavasszal. Vicces este kijárási korlátozás az van, középsulik bezárva, de külföldre jöhetsz-mehetsz.
2021. febr. 26. 16:11
 20/47 anonim ***** válasza:
24%
10_es.mivan? Írni se tudsz ugye? Akkor mért akarod te megmondani hogy jajj nincs semmi gond xd szeretettel ajánlom egy sürgős beinvitálást mondjuk a Szent László kórházba egy kovid osztályra ahova bezárják és ott láthatod hányan halnak is meg, vagy szenvednek lélegeztető gépen a halálig várva. Ez nem mese ez a cucc. Jó lenne ha felnőnétek már és be tartanátok a szabályokat hogy ne legyen annyival több halál.
2021. febr. 26. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!