Ha olyan marha veszélyes a 3. hullám és most van felfutóban, miért csak márc 15-ig tartanak a korlátozások? 2 hét alatt mi lesz-semmi-még rosszabb mint eddig
igen, én vagyok az.
most hogy ez kifejtésre került , térjünk ki a kérdésemre.
Most jön a kinai vagcina az majd jol megfogja a virust, mondta a tv.
Ha ilyen ütemben haladunk akkor 15-ig be lesznek oltva a veszélyeztetettek és lehet nyitni.
Most persze lehet megint agyatlanul kritizálni a kormányt de az alkalmatlan Karigeri még a pesti idősotthonokat sem tudta végigoltani.
1-es egy komplett ökör!
Kérdező!
A kormány már azt se tudja hogy kezelje a helyzetet, egyszer lazításról beszélnek aztán megint szigorítás, majd ez többször megismétlődik!
A Fidesz alkalmatlan a munkájára, semmit nem csinálnak és több mint 14ezer áldozata van hazánkban a járvány ittléte alatt annak ellenére hogy Viktor azt mondta "Minden magyart meggyógyítunk".
Ja persze... Orosz, izraeli, kínai vakcinával és Mátyás Király csontjaival (Kásler "retkes körmű" Miklós szerint) 😂😂😂😂
Kérdező ebből a "most még" március 15-ből mire vége lesz, május 15 is lesz.
Nyugi . Majd márc 15 előtt 2 nappal rádobnak még valamennyit majd még valamennyit majd... és május vége lesz mire itt nyitás lesz.
Utolsó, ha csak a szennyvíz fröcsög a szádból, akkor inkább tartsad csukva.
Ha nem tudod megbecsülni amit a Fidesz tesz, akkor csináld utánuk, vagy kussoljál. ;)
Mint ahogy azt megírtam a 4es kommentemen hogy nem csináltak semmit.
"Sikeresen kivédik a vírust"
Aha persze... Siker propaganda semmi más.
De mégis le nullázták a kommentemet fideszék
" és a korlátozások hatékonyak, jók, érnek valamit, akkor mégis miért növekszik a fertőzöttek és a halálozások száma?"
erre tudom a választ: ha a korlátozások nem lennének akkor aztán hol lennének a számok.
Sehol. ahol most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!