Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit látnátok szívesen interjúa...

Kit látnátok szívesen interjúalanyként a Partizán c. csatornán?

Figyelt kérdés
Egy ideje követtem az interjúkat. Elég érdekesnek találtam őket. Az is kifejezetten tetszett, amikor jobboldali politikusokkal beszélgettek. Például Fürjes Balázst nagyon szimpatikusnak találtam. (Rosszindulatú megjegyzéseket, hogy propaganda média lenne, most hanyagoljuk, jobboldali emberekkel készített interjúk is nagyon érdekesek voltak, Jeszi is és Gajdics is szerintem nagyon jó volt)
2021. febr. 25. 21:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
De egy Dopeman interjút is megnéznék
2021. febr. 25. 21:54
 22/32 A kérdező kommentje:
Persze, gondolhatja az ember Gajdicsról, hogy propagandista. Én is ezt gondolom. Ennek ellenére szerintem érdekes volt vele a beszélgetés. Lehet, hogy valaki rossz ember, vagy nem értünk egyet vele, attól függetlenül lehet nagyon izgalmas vele egy beszélgetés.
2021. febr. 25. 21:58
 23/32 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az a bajom kérdező, hogy Gajdics mocskos propagandistasága nem egy kesze kusza kis vélemény, hanem a tömény valóság. Gajdicsnak mint nemzetpusztítónak nem haveri beszélgetéseken kéne résztvennie. Nem nagyon izgalmasan kéne vele beszélni hanem eltűntetni őt is és a többi szarházi propagandistát is, akik azért kapják a fizetésüket, hogy mindenkit mocskoljanak, aki nem a nagyvezér popsiját nyalja.
2021. febr. 25. 22:08
 24/32 anonim ***** válasza:
SZóval ez nekem elég kis langyoska, hogy elhívja a nemzet pusztítóit és mint egy haverral elbeszélget. Ide Orbán is elmehet, csak vigyen popcornt, majd eszegetnek a röhögcsélés közben.
2021. febr. 25. 22:13
 25/32 A kérdező kommentje:
Teljesen értem, hogy mire gondolsz. Volt a történelemben sok olyan ember, akivel nem értek egyet (Sztálin, Mao, Hitler, Mussolini stb.), de mégis megnéznék velük egy ilyen jellegű interjút. Attól, hogy nem ért egyet vele az ember, vagy gyűlöli, attól még tanulságos, izgalmas lehet az interjú.
2021. febr. 25. 22:14
 26/32 anonim ***** válasza:
Könyörgöm kérdező! Neked Hitler a nem értek egyet kategória? Hitler egy brutális diktátor, akinek több tízmillió ember köszönheti a halálát. Ő a nem értek egyet kategória? A nem értek egyet, az az, hogy valaki szerint így kéne matekot tanítani, szerintem meg így, és erről folytatunk eszmecserét. Különbséget kéne tenni aközött, hogy valakivel éppen nem értünk egyet valamiben, vagy hogy tényleges pusztító és aszerint kezelni. Mert nálad Gajdics csak egy sima figura, aki éppen nem azt csinálja amit szerintünk kéne, csak Gajdics olyannyira nem azt teszi, hogy a legpusztítóbb propagandisták egyike. Nem mindegy, hogy véletlenül hülye, vagy fizetik érte, hogy pusztítson. Gajdics pedig nagyon jól tudja, hogy rombolja az értékeket, csak neki fontosabb a vezér segge. Ezek után kellene vele nyugiban beszélni a régi kis életéről, mintha egy kellemes bulvárműsorban egy instagram cicababával?
2021. febr. 25. 22:23
 27/32 A kérdező kommentje:
Igen. Én a Gajdics interjúból értettem meg, hogy ő miért ilyen személyiség, amilyen. Oké, hogy ilyen, amilyen. Szerintem is egy pusztítót személyiség. De ha nem akarunk felszínesek maradni, akkor nagyon mélyen meg kell érteni, hogy mik az okok. Például, hogyan lesz valakiből ilyen személyiség. Ez elég jól kiderül a videóból. Sok esetben nem elég a tünteti kezelés, a kiváltó okokat kell feltárni.
2021. febr. 25. 22:37
 28/32 anonim ***** válasza:
Akkor ismerjük meg, hogy Gajdics miért egy fizetett uszító propagandista, majd miután megismerjük, hagyjuk nyugodtan, hogy pusztítson tovább ahogyan eddig? Mert Marcika ezt segíti elő de nagyon is.
2021. febr. 25. 22:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Felőlem megismerhetjük, hogy ki miért olyan amilyen. Viszont ha megismerjük de utána ugyanazt teheti ahogyan eddig, akkor kitörölhetjük a nagy megismerésünkkel.
2021. febr. 25. 22:54
 30/32 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit néztem a Gajdicsos részbe de rettentően zavart, hogy úgy beszélgetett vele, mintha nem egy undorító féreg propagandista lenne. Én nem azt akarom, hogy anyázza le azonnal de Gajdics olyan szintű szánalmas propagandista, hogy nem bírtam nézni, hogy úgy beszélget vele, mint egy ártatlan haverral.
2021. febr. 26. 00:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!