Kit látnátok szívesen interjúalanyként a Partizán c. csatornán?
Figyelt kérdés
Egy ideje követtem az interjúkat. Elég érdekesnek találtam őket. Az is kifejezetten tetszett, amikor jobboldali politikusokkal beszélgettek. Például Fürjes Balázst nagyon szimpatikusnak találtam. (Rosszindulatú megjegyzéseket, hogy propaganda média lenne, most hanyagoljuk, jobboldali emberekkel készített interjúk is nagyon érdekesek voltak, Jeszi is és Gajdics is szerintem nagyon jó volt)2021. febr. 25. 21:12
11/32 anonim válasza:
#7 Pont az a jó azokban az interjúiban, amikor fideszeseket hív be, hogy nem anyázza őket, engedi, hogy saját magukat járassák le a válaszaikkal és zseniálisan csinálja.
12/32 anonim válasza:
Én egy kicsit néztem a Gajdicsos részbe de rettentően zavart, hogy úgy beszélgetett vele, mintha nem egy undorító féreg propagandista lenne. Én nem azt akarom, hogy anyázza le azonnal de Gajdics olyan szintű szánalmas propagandista, hogy nem bírtam nézni, hogy úgy beszélget vele, mint egy ártatlan haverral.
13/32 anonim válasza:
Gajdicsról milyen véleményt kell alkotni? Ő egy seggnyaló propagandista és ennyi. Ezt nem kell megalkotni, Bayer Zsoltról se kell véleményt alkotni ő is egy féreg kormányseggnyaló. Én nem azt mondom, hogy mindenkit anyázzunk aki a másik oldalon áll. Csakhogy Gajdics nem egy jóindulató kicsit butácska figura aki éppen hülyeséget gondol, hanem egy undorító hazug képmutató mocosk propagandista, őt elégetni kéne a fenébe. Alapból felőlem vitatkozzanak olyan emberek, akik más véleményen vannak ha egyikük se egy hazug fizetett pusztító alak, hanem csak simán mást gondolnak. Meg kéne kérdezni Gajdicstól rendesebben, hogy miért hazudik direkt és miért tol diktatúra szintű propagandát.
14/32 A kérdező kommentje:
Úgy látom, Gyurcsány vezet. Biztosan érdekes interjú lenne. Ha jól tudom, akkor már korábban megpróbálták elhívni egy interjúra, csak nemet mondott. Remélem, meggondolja magát a jövőben.
2021. febr. 25. 21:42
15/32 anonim válasza:
#12: Ezt most 3 percenként fogod ismételgetni?
16/32 anonim válasza:
Bajnai Gordon, Mészáros Lőrinc
17/32 anonim válasza:
Szerintem Mészáros Lőrinc kb Győzike szintjén lehet.
18/32 A kérdező kommentje:
Bajnai is jó interjúalany lenne. Ő biztosan el is menne az interjúra.
2021. febr. 25. 21:44
19/32 anonim válasza:
Rafael Sándor ( Marian Cozma feltételezett gyilkosa ). Nagyon bírom Sanyit, hatalmas arc.
20/32 anonim válasza:
"#12: Ezt most 3 percenként fogod ismételgetni?"
Minden másodpercben kifogom írni! Minen ezredmásodpercben! Mellesleg mi értelme van annak, hogy elmegy oda Gajdics, hogyha úgy kezeli őt Marci, mintha nem lenne egy mocsok ember? Mégis mi a fene vélemény lehet róla (értelmes vélemény), azon kívül, hogy egy mocskos propagandista? Marcihoz Orbán is nyugodtan elmehetne, vinne kávét és higgadtan elbeszélgetne róla, hogy ő miért akarja így építeni a nemzetet felívelő pályán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!