Ha OV felszólította volna Dúró Dórát a nyilvános bocsánatkérésre és pénzbüntetéssel fenyegette volna meg a Lmbtq könyv promotálását, nem lenne ez a “a család az család” hülyeség?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 20:21
11/12 anonim válasza:
10
Van fogalmad egyáltalán arról, mi van abban a mesekönyvben? Elolvastad? Persze, hogy nem.
12/12 anonim válasza:
Itt nem csak az LMBTQ-emberekről van szó. Engem például anyám elhagyott, apámról azt sem tudtuk ki. Hivatalosan a nagymamám nevelt fel, de gyakorlatilag a szomszédjában lakó család. Mert látták, hogy a mama beteges, öreg, én meg nagyon jóban voltam a gyerekeikkel, kb. 4 éves koromtól már életvitelszerűen náluk éltem. Befogadtak, szeretek, soha nem tettek különbséget köztem meg a vér szerinti gyerekeik közt. ŐK A CSALÁDOM, akkor is, ha vitya meg a nyomorult bandája fejre is áll.
A családot a szeretet teszi, nem a vér, meg nem az OV-féle szennyalkotmány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!