Mi a jó és mi a rossz, ebben a Jakabban?
"Mint írja, "a Fidesznek persze nem a luxus szó ugrik be a párizsiról, hanem a proli. Nekem meg nem a kormány szó ugrik be a Fideszről, hanem a tolvaj. Tolvaj, aki még le is prolizza azt, akit meglopott."
A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint "2022-től helyre kell tenni a dolgokat.""
"Jakabista vagy?"
Nem, én tiborcpista vagyok!
Remélem tudjátok, hogy nála ez csak egy stratégia (nem csak nála, a politikában nincsenek spontanitás, minden előre meg van tervezve). Direkt a nép nyelvén kommunikál, már szinte kocsmai stílusban.
Lehet egy laikusnak nagyon tetszik, ahogy Mészáros Lőrincezik, meg elvtársazza Kövért, meg bűnözőzik, de ezt bárki tudja a kocsmában! Ez lenne a szintje egy miniszterelnök jelöltnek?? Valójában NULLA érdemi munkát végez (pl.: Hadházy legalább rengeteg oknyomozást, leleplezést csinál), csak egy nagyszájú populista.
Jó: viszonylag friss arc a politikában (az elitben). Tudtommal nincs/nem volt korrupciós ügye.
Rossz: a saját pártja múltját köpi arcon, amikor a politikai közösségét korábban lövető és lefasisztázó Gyurcsány mellett áll egy platformon.
Volt Jobbik szavazóként írom. Nem szavaznék már erre a pártra soha többé.
Megpróbál a "nép nyelvén" szólni.
De negatívumként egy kétszínű köpönyegforgató. Ráadásul primitív segg, a viselkedése biztos.
Csak szövegel, miközben a pártja szépen csúszkál a lejtőn lefelé.
A kormányzás közelébe ne kerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!