Egyetértenél azzal, ha a miniszterelnökök nem tagadhatnák le származásukat, nem lehetnének hazaárulók, korruptak, pszichiátriai betegek, stb.?
A hazaárulás könnyen kiszűrhető hazugságvizsgálóval, stb. A származásnak, kultúrának pedig kompatibilisnek kellene lennie, pl. egy átlagos román nem vezethetné Magyarországot, mert a két nép enyhén szólva ellenséges. Csak asszimilálható kultúra jöhetne szóba. Ezen és a hazaáruláson gyorsan kiesett volna az eddigi összes miniszterelnök (talán Boross nem). Hornnak (kisebbségi származása mellett) pl. papírja volt arról, hogy hazaáruló volt 56-ban és azután.
Óriási, beláthatatlan károkat okozhat egy ilyen vezető 10-15 millió embernek. Pl. Károlyi Mihály ha nem hazaáruló, könnyen megtarthattunk volna legalább 2-3 millió magyart. 90 óta folyamatos a lopás, korrupció, az ország tönkretétele, az emberek eladósítása, a gazdaság, haderő meggyengítése. Az államadósság 0-ról 20-30 ezer milliárdra nőtt, bármiféle pozitív hatás nélkül.
Most akkor Orbán cigány, vagy zsidó-e?
Esetleg mindkettő?
Olyan vegyes házasság elég ritka, szerintem.
Amúgy nem értem, ha egyszer Nobel díjas atomfizikus lehet, politikus miért ne lehetne?
Hány dédapád nevét tudod, amúgy?
Szerintem azt se tudod mennyi van.
"Mondjuk van egy nagyon gyorsan növekvő, de általában nem asszimilálódó, alacsony iq-jú, erkölcsű kisebbség, és a miniszterelnök is ilyen évtizedekig"
Az orbáncigányozást kevesebb karakterből is le lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!