A DK mitől lett hirtelen ilyen népszerű?
Figyelt kérdés
Csak nem áttértek a Populizmusra? Túl hirtelen lett sok szavazójuk.2021. febr. 22. 19:23
21/34 anonim válasza:
IQ kiraly, nem mindenki fideszes aki latja hogy mennyire sötetek a DKsok es hogy a Gyurcsany egy elvtelen gatlastalan dilletans bohoc.
22/34 anonim válasza:
A déká tényleg a legalja, nincs mit szépíteni rajta.
23/34 anonim válasza:
A remek vezetőjének köszönhetően népszerű. Nem hiába kapott 16%-ot az eu-s választáson, miközben 1 évvel előtte 5%-al került a parlamentbe.
24/34 anonim válasza:
Jók a programjaik és a és sok ember van aki csalódott a fideszben, mert nem valósította meg pl. az európai életszínvonal, sőt még csak kilátásba se helyezte. Dobrev célkitűzései mint az EU-s minimálbér, a korrupció felszámolása olyan dolgok amik minden európai ország számára követendő példának kellene lenniük szerintem. Én ezért szavazok rájuk.
25/34 anonim válasza:
Sőt, szerintem nem hogy növekedés nem történt az életszínvonal terén az elmúlt 11 évben, hanem inkább határozott visszalépés volt tapasztalható. Orbánnak minden eszköze megvolt, kaptuk a rengeteg pénzt az EU-tól és őszinte volt neki látszata?
26/34 anonim válasza:
Na utolsó három, végre! Domine!🙏
27/34 anonim válasza:
26
Az az "utolsó 3", az ugyanaz, és még hazudik is.
28/34 anonim válasza:
Azért lett sok szavazójuk, mert hitelesek, és rendíthetetlenül kiállnak az európai értékek mellett!
29/34 anonim válasza:
De akkor mi van a kígyókkal? 🤔
És miként lesz európai minimálbér? Dobrevá majd úgy beadagolja Bruxellesnek, azok meg csak úgy lenyelik? 🤣
Szépen felmondtátok a propagandát!
30/34 anonim válasza:
ha te attól vinnyogsz, mert a DK több fizetést akar a magyar embereknek, akkor inkább állj sorba krumpliért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!