Ha a konzultáció is jelezni fogja, hogy ki van a nemiszerve az embereknek a 8 órai kijárási tilalommal, akkor márciustól végre kitolják legalább este 10-ig? Itt a tavasz és eddig is bosszantó volt hát még egy hónapig mennyire az lenne.
Szerintem ha jön a világos és a jó idő az emberek nehezebben viselnék el. Ez a fidesz népszerűségére is kihathat.
Én engedném 10-ig a kijárást, de korlátoznám hány ember lehet együtt ezzel akadályozva a csoportosulást.
Mondjuk van olyan vonat ami a kijárási tilalom előtti utolsó és márciustól kevesebb kocsit kap. Bár meglepne ha a vasút már tudna valamit. ( a kocsik a -1 kocsi nélkül is kevésnek bizonyulnak annyi utas van ezért logika nincs benne miért veszik le)
A konzultációt a rezsim hívei töltik ki,szerinük viszont minden így van jó ahogy van.meg aztán olyan végeredményt hirdetnek amilyet akarnak,úgysem ellenőrzi senki.
A rezsim nem teszi kötelezővé az oltást,de addig tartja fent a korlátozásokat amíg a többség nem oltat.tehát végeredményben mégiscsak kényszeríteni fog áttételesen.amíg meg nem unjuk és el nem lepjük az utcákat.
Szerintem is sokkal nagyobb szigor lesz. Az oltatlanoknak valszeg teljes tilalom lesz, mint most Szlovákiában, még munkába se lehet menni, csak teszttel. Izrael meg már be is vezette a "green passport"-ot, ami az oltást igazolja, így aki már nem jelent veszélyt a társadalomra az szabadon mozoghat.
A közveszélyeseket, akik nincsenek oltva meg nagyon helyesen be kell zárni még sztem legalább erre az évre, de talán még jövőre is valameddig. Én őszintén nappal sem engedném ki őket, nem is értem a kormányt, hogy miért vállal ilyen óriási kockázatot pár elferdült ember kis lelkivilágáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!