Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én gondolom ezt az...

Csak én gondolom ezt az állatvédelmi konzultáció kapcsán?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés, az állatvédelemmel foglalkozni kell, azonban ezt már évekkel ezelőtt meg lehetett volna tenni, minden eszköz meg volt akkor is. Én úgy látom, hogy ezt a kormány azért dobta be most, mert a járványkezelésük eléggé leszerepelt, az emberek elégedetlenek. Csak 50% bértámogatás van a kiesett ágazatokban, miközben mindenütt máshol 75-80%, a vendéglátóipari kisvállalkozások csődbe fele mennek, vagy már csődbementek, az embereknek elegük van a bugyuta 8 órás kijárási korlátozásból, meg az össze-vissza kommunikációból. Ezt a helyzetet olyan, mintha ezzel akarná enyhíteni, hogy bedob egy olyan témát, amiről tudja, hogy az emberek döntő többsége egyetért, és ezzel akarja enyhíteni tudatosan az elégedetlenséget. Szerintetek?
2021. febr. 18. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
21%

Nem veszik észre magukat, hogy milyen röhejesek. A kezdeményezés valóban jó, ha nem ismerné az ember a csutit, akkor azt is gondolhatná, hogy milyen emberséges politikus, akinek fontos az állatvédelem kérdése.

Semmi érdemleges nincsen a konzultációban, felfújt mese habbal. Na meg az "Orbán Viktor a kutyájával együtt töltötte ki a kérdőívet" elég propagandisztikus, röhejes cím a lakájmédia címlapján.

2021. febr. 18. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Mi van?
2021. febr. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!