Más is abba hagyta a nemzezi konzultáció kitöltését a 6.kérdésnél?
A rendezvények és koncertek újranyitásánál csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezöknek való kinyitása illetve a "járvány" teljes végének újranyitása között lehet választani.Én annak a pártján vagyok, hogy legkésöbb áprilisban, de jobb lenne, ha márciusban minden kinyitni és olyan lenne, mint 2019-ben.
A védettségi igazolvánnyal az a bajom, hogy az azoknak járni, akik igazoltan átesteka coronán, ezt azért tartom butaságnak, mert még a virológusok is viatkoznak rajta, hogy azoknak medidg tarta védettség, pár hónapig, félévg avgy évig mindezt még nem tsiztázta le az orvostduományt, ahogy az is kérdéses, hogy ha valaki elkapta a coronaX cállfajárt, az az újabb mutációk ellen véd-e- Az oltással meg az a bajom, hogy jelenlegi állas szerint csak a kemeýnbeb lefolyástól véd meg, d euyganúgy továbbadható a betegség, mint egyébként, e´s a mutációk az oltásoknál is ke´rdésekt vesznek del. Ha a járványt tov´´abbra is a gyorstetsztekre alapozzák, akkor ez a járvány meg sohasem ér véget, mivel a coornavírusok már évtiezdek óta létezenek e´s velünk vannak, és ezekt a gyorstetszek mindig kifogják mutani, (modjuk az esete legalabb haramdában teévsen), hsizen csak kb 60% megbízhatóságuak.
Az megvan, hogx az âtesés és az oltás közül az oltás véd jobban, csak mert ez nem volt tiszta a kérdésből (az átesés a kínai vakcina 50%-s semmilyen mutációja ellen nem védő verzióval azonos).
Ezek a kérdőívek, mindig nagyon egyszerűre sikerülnek, én el sem kezdtem még kitölteni, mert szerintem ezek a kérdések még kevésbé fekete-fehérek.
Pl. mit értünk oltásigazolás alatt, mennyi ideig lesz jó, ha elterjed egy új mutáció, akkor kiadnak újat, mi lesz a külföldiekkel, csak a magyaroknak nyitunk újra stb...
ma 16:35 Ne már, szemetes?? Küld el nekem, begyújtani tökéletes.
A kérdésre, meg sem néztem. Előzőek is ovis szintű szájbarágósak voltak. Fidesznek ez takarózásra jó és felmérésre.
Remélem belebukik Orbán.
Természetesen nem támogatom Gyurcsányékat sem de a jelenlegiek leváltása lehetőséget biztosítania más pártok megerősödéséhez amely a jövőre nézve pozitív lenne.
#6 Például a mi hazánk. Egy baloldali kormány alatt az erősen jobboldali nézetek szépen szoktak erősödni, egy bukás esetén sok fideszes átpártolna szerintem.
A konzultációból már akkor kiléptem, mikor kérték a címem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!