Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az újabb...

Mi a véleményetek az újabb LMBTQ propaganda hullámról amiben is a "szivárványcsaládok„ elfogadása mellet kampányolnak?

Figyelt kérdés

Civil szervezetek újabb érzékenyítő akciót indított,multicégekkel megtámogatva.

A függetlenobjektívás jegyében ugyan az a hír mindenféle híroldalról:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mi a véleményetek erről?

(A kérdés nem provokáció,csak érdekel a magyar nép véleménye a dolgok jelenlegi állásáról.)

2021. febr. 21. 18:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

Mennyire kell elvtelennek lenni ahhoz, hogy egy olyan párt, egy olyan kormány mondja meg neked, hogy mit jelent a család, egy olyan kormány mondja meg neked, hogy kit lehet annak nevezni, akiknél hetente van szex, drog botrány, tömve van elvált emberekkel, stb.? Egy olyan banda mondja meg, akik szerint egy füves cigi miatt 2évvel kell fenyegetni a fiatalokat, de az alkohol alapvető élelmiszer.

Elvtelen, gerinctelen, gyűlölködő férgek.

2021. febr. 22. 10:32
 22/27 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek vele, viszont az világosan látszik, hogy 40-50 éves átlag frusztrált, tudatlan prolik ettől nem lesznek elfogadóak (lásd: 1 oldal).

a magyar az EU egyik legelmaradottabb, legegyszerűbb társadalma, nem csoda, hogy tétlenül nézek 10 éve, hogy szétlopják az országot.

sztem az ellenzők többsége értelmezni sem tudja a kampányt, vagy végig se olvassa, miről szól, hanem reflexből nyomja a baromságait.

ennek ellenére nekem pozitív csalódás volt, hogy nagyon sok olyan ember állt ki a kampány mellett a környezetemben (a fészen), akikből ki nem néztem volna. igaz, szinte mind 30-50 közötti nő.

2021. febr. 24. 04:39
 23/27 anonim ***** válasza:
22%

Teszek a "szivárványcsaládokra"!

És, hogy lesz gyerek? A gólya hozza?

2021. febr. 24. 08:37
 24/27 anonim ***** válasza:
65%
Pár nyomorult szülő, aki oda juttatja a gyereket. Vagy baleset. És ahelyett, hogy szülők és szeretet nélkül nőnének fel, ahonnan 90%-ban drogosok, alkololisták és bűnözők kerülnek ki, ahelyett szerető otthont lelhetnek.
2021. febr. 24. 15:48
 25/27 anonim válasza:
43%
Az lmbtq-t be kellene tiltani, úszítás ès a normális értékrendek sárba tiprása miatt!
2021. márc. 7. 19:36
 26/27 anonim ***** válasza:
28%

"ennek ellenére nekem pozitív csalódás volt, hogy nagyon sok olyan ember állt ki a kampány mellett a környezetemben (a fészen), akikből ki nem néztem volna. "

Mert a gyanútlan, jóhiszemű embernek meg sem fordul a fejében, hogy az egyébként ártalmatlannak tűnő "a család az család" szlogen mögött undorító, beteges propaganda folyik. Meglátják azt a jópofa kis logót, rábigyesztik a profilképre, apuanyu meg a gyerekek köré, aztán mikor pár perc múlva egy jóindulatú ismerős diszkréten felhívja a figyelmét, hogy normális ember létére akaratlanul is meleglobbi szekerét tolja, villámgyors letakarítja.

Nekem is vannak ilyen - egyébként teljesen épeszű - ismerőseim.

2021. márc. 7. 21:02
 27/27 anonim ***** válasza:
25%
meleglobbi xddd istenem milyen emberek között élek
2021. márc. 7. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!