Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az újabb...

Mi a véleményetek az újabb LMBTQ propaganda hullámról amiben is a "szivárványcsaládok„ elfogadása mellet kampányolnak?

Figyelt kérdés

Civil szervezetek újabb érzékenyítő akciót indított,multicégekkel megtámogatva.

A függetlenobjektívás jegyében ugyan az a hír mindenféle híroldalról:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mi a véleményetek erről?

(A kérdés nem provokáció,csak érdekel a magyar nép véleménye a dolgok jelenlegi állásáról.)

2021. febr. 21. 18:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%

Tehát foglaljuk össze a bojkottálandó márkákat:

HBO, IKEA, Sziget, NetPincér, Cinema City, Joy, RTL Magyarország, Chezdodo, Nosalty, Glamour, Színes RTV, Marie Claire, Levi’s, L’Office, 360Bar, Fruccola, The Body Shop, MTV Hungary, Paramount Network, Comedy Central, Comedy Central Family, Humen, Liliputilove, Kioszk, Bábel étterem, Nyx, Fastbridge, Kristinus borbirtok, Panarom, Adrienne Feller, Franziska Organic, Gardrobemini, Lovebugvintage, Incababy, Herbarting, Adamo hinta, Pippadu, Centrum, Up Music Management, Share Now, Kreatív, DoraNatura, Anyaparadicsom, Mörk, Antonia Vai, Holland Nagykövetség, Pagony, Freyja - the croissant story

2021. febr. 21. 19:02
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
8-as nem értek egyet veled, de elfogadom az álláspontod, viszont azt te is fogad el, hogy ha valaki ezt természetes dolognak látja vagy érzi. Senki nem erőlteti rád, hogy fogad el a melegeket, ahogy neked sem kell rá erőltetni az álláspontod azokra, akik nem úgy gondolják, mint te. Szerintem így mindenki elfér egymás mellett. :)
2021. febr. 21. 19:05
 13/27 anonim ***** válasza:
71%

Pont magasról teszek rá.

Nem vagyok b-zi, és ettől nem is leszek.

Aki ettől retteg, az nem biztos a saját nemi orientációjában.

2021. febr. 21. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Na ezeket nem lesz nehéz bojkottálnom, egyik sem érdekel, vagy 5-ről tudom egyáltalán, hogy micsoda.
2021. febr. 21. 19:22
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Miért, nincs igazuk? Majd te fogod, meg a Fidesz megmondani, hogy mit jelent a család, nem? Te, akinek valószínűleg nincs is, meg a Fidesz, ahol a vezért verték, nem mellesleg maffiózó szinten működnek + tömve van válással, meg botránnyal. Hagyjuk már
2021. febr. 21. 19:55
 16/27 anonim ***** válasza:
16%
Te,15. csak gondolj már bele, lakik a szomszédodban két olyan izé... meleg. Úgy emlegeted őket, hogy a szomszéd CSALÁD? Naugye.
2021. febr. 21. 20:14
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

16

Igen, úgy. Veled ellentétben nekem vannak meleg ismerőseim, és nem izének hívom őket. Civilizált, intelligens ember vagyok, nem pedig egy barbár, mint pl. te.

2021. febr. 21. 20:48
 18/27 anonim ***** válasza:
22%
Én se izének hívom őket, ahogy más se, meg ők se saját magukat, csak azt nem szabad ide leírni. Családnak viszont egyetlen épeszű ember se hívja őket, civilizált, intelligens emberek pláne.
2021. febr. 21. 21:10
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem szabad leírni, hogy meleg? Vagy homoszexuális? Nem tudtam!

De, képzeld el, hívja.

1 : a social group made up of parents and their children. 2 : a group of people who come from the same ancestor You resemble your mother's side of the family. 3 : a group of people living together : household.

Az, hogy téged az eszetlen, maradi, és gyűlölködő eszme vezet nem jelent semmit, csupán azt, hogy te magad is az vagy.

2021. febr. 21. 21:49
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

#18, olyan viccesek vagytok ti, mindent mindenkinél személyes tapasztalás nélkül jobban tudók. Ti csak úgy... tudtok dolgokat :D Miszerint mi a helyes a világban, minden dologban.

Felvetetted, hogy egy meleg párt nem nevezne senki családnak, erre a következő válaszban jött a cáfolat. De téged a pofáraesésed nem érdekel, mert te TUDOD, hogy akkor is neked van igazad :DDDD

Ja, én is ismerek meleg családokat és családként gondolok rájuk. Képzeld, egyiküknek még gyerekük is van! Rájuk küldenéd a TEK-et, hogy szerencsétlen kölköt kiemeljék a fertőből és az állami luxusárvaházba küldjék, mi?

2021. febr. 21. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!