Miben lenne más, ha magyarországon nem lennének romák? Jobb lenne, vagy rosszabb és miért?
Itt van egy újabb magyar példa
"Itt van egy újabb magyar példa"
tényleg új
2013-ig kellett visszaböngészned, hogy olyat találj, ami nem romás :)
a hasonló kategóriás hírek hetente vannak, csak éppen 95%-ban romákkal
32 nem kellett vissza keresnem tele van a net a híradó velük -.-“
33 nem hinném… de ettől függetlenül itt vannak az ellen példák és láss csodát ilyenkor mindneki nem lát és vak… ezek nem számítanak mert hát nem... durva és szánalmas 😅🤮
Ekkor mutassatok meg hogy nem vagytok jobbak mint azok a cigányok akiket annyira utáltok sőt ugyan olyanok vagytok...
A probléma az a monológoddal, hogy nem rémlik, hogy tagadta volna valaki, hogy a magyarok közt nincsenek ilyenek. 🤔
Egyébként nem hinném, hogy ugyanolyanok lennének a magyarok, hiába akarod lehúzni őket ennyire.
Nem a magyarok hanem azok akik semmibe veszik hogy bizony mindkét oldalt vannak rosszak és csak az ellentétes oldalt akarjak meg látni mert csak az lehet a rossz... 😵😏 persze te is egy kezeden ossze tudod számolni! COVID elott végig az volt hogy megerőszakolta megölte és ezeknek a variációi! A cigány elkövetőket mindig be mondják hogy roma elkövetők!
Nem is egy magyar 50 körüli ember ment be a dohány boltba pisztollyal kirabolni valami pár tíz ezret azt majdnem fél vagy 1 millió volt a nyomra vezetése…!
Hogy a kérdésre is válaszoljak...
Az egyetemeken nem lenne sok változás.
Ahova én jártam, ott egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hány roma volt.
Pedig sok ezer hallgatóval találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!