Karácsony Gergely szerint is a vakcina jelenheti az egyetlen megoldást a korona vírussal szemben. Örültök hogy a kormány és az ellenzék is azonos állásponton van?
A vászonmaszkot bizony rengeteg esetben igen, civil emberek, varrónők, vagy akárkik. Kis- és középvállalkozások, de vannak persze most már márkásak is, hiszen divatot is csinálnak belőle, és ruhakellékként is árulják.
Amivel te kavarod következetesen, az a sebészi maszk. Azt valóban gyárak készítik.
Attól, hogy valamit nem tudsz felfogni, még nem kell bunkó megjegyzést tenni, bár megértem, hogy az vagy.
21
A civil embereken azt értettem akik nem foglalkoznak maszk előállításával.Es bizony amiket felsoroltál azok is a maszk bizniszhez tartoznak.Elismerem rosszul fejeztem ki magamat de mostmár remélem érted mire akarok kilyukadni
Értem. Tehát a civil emberek SZÁMODRA azok, akik nem foglalkoznak maszkok előállításával. Logikus. Ha a nyugdíjas nénike egy újságból kiszedett szabásminta alapján varr magának és a barátainak száz maszkot, és abból néhányat elad, akkor máris nem civil.
A virágárus nénike az aluljáróban szintén nem civil, hiszen a virágbiznisz része, amit a politika ural, hogy nőnapon virágot kell adni, meg anyák napján szintén, és az a sok pénz mind politikusokat gazdagítják.
Logikus gondolatmenet.
23
A maszk biznisz alatt azokat kell érteni akik maszk gyártással foglalkoznak.Mostmar érted?
Visszatérve az eredeti kérdésre, Karácsony szakmai alapon közelíti meg a kérdést, és a Fidesznél jóval hatékonyabb elképzelései vannak.
Ő nem tenné tönkre az egészségügyet, nem terhelné túl ingyen a háziorvosokat pl. Nem őket kötelezné a vakcina szállítására...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!