Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely szerint is...

Karácsony Gergely szerint is a vakcina jelenheti az egyetlen megoldást a korona vírussal szemben. Örültök hogy a kormány és az ellenzék is azonos állásponton van?

Figyelt kérdés
Budapesten a legújabb szűrésen dupla annyi volt pozitív esetek száma mint decemberben.

2021. febr. 20. 20:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A vászonmaszkot bizony rengeteg esetben igen, civil emberek, varrónők, vagy akárkik. Kis- és középvállalkozások, de vannak persze most már márkásak is, hiszen divatot is csinálnak belőle, és ruhakellékként is árulják.

Amivel te kavarod következetesen, az a sebészi maszk. Azt valóban gyárak készítik.

Attól, hogy valamit nem tudsz felfogni, még nem kell bunkó megjegyzést tenni, bár megértem, hogy az vagy.

2021. febr. 28. 11:38
 22/25 anonim ***** válasza:

21

A civil embereken azt értettem akik nem foglalkoznak maszk előállításával.Es bizony amiket felsoroltál azok is a maszk bizniszhez tartoznak.Elismerem rosszul fejeztem ki magamat de mostmár remélem érted mire akarok kilyukadni

2021. febr. 28. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Értem. Tehát a civil emberek SZÁMODRA azok, akik nem foglalkoznak maszkok előállításával. Logikus. Ha a nyugdíjas nénike egy újságból kiszedett szabásminta alapján varr magának és a barátainak száz maszkot, és abból néhányat elad, akkor máris nem civil.

A virágárus nénike az aluljáróban szintén nem civil, hiszen a virágbiznisz része, amit a politika ural, hogy nőnapon virágot kell adni, meg anyák napján szintén, és az a sok pénz mind politikusokat gazdagítják.

Logikus gondolatmenet.

2021. márc. 1. 09:12
 24/25 anonim ***** válasza:

23

A maszk biznisz alatt azokat kell érteni akik maszk gyártással foglalkoznak.Mostmar érted?

2021. márc. 3. 00:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Visszatérve az eredeti kérdésre, Karácsony szakmai alapon közelíti meg a kérdést, és a Fidesznél jóval hatékonyabb elképzelései vannak.

Ő nem tenné tönkre az egészségügyet, nem terhelné túl ingyen a háziorvosokat pl. Nem őket kötelezné a vakcina szállítására...

2021. márc. 3. 12:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!