Lehetséges hogy hamarosan Magyarország demokráciából teokráciává alakul?
Magyarország jelenleg demokrácia,de ez nem biztos hogy sokáig így lesz.
Lehetséges hogy hamarosan akkora méreteket ölt a Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr iránti feltétel nélküli szeretet és személyi kultusz hogy a NÉP kikiáltja őt istenné.
Sokan már most természetfeletti lényként tekintenek rá,hozzá imádkoznak,bármit elhisznek neki és bármit megtesznek érte.
Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr az atyaúristen,a FIDESZ tagjai pedig a szentek és apostolok,az ellenség pedig a démoni gyurcsány és a főgonosz aki a pokolban lakik és minden gonoszt mozgat:Soros.
Azt a politikai berendezkedés,ahol az isten egyben az ország vezetője is teokráciának nevezzük.
Lehetséges hogy ez hamarosan be is fog következni?
Természetesen a baloldalt is be lehet helyettesíteni a fidesz helyére,de a fidesz van hatalom jelenleg.
Ha a baloldal kinevezi Gyurcsányt istenné akkor ők csak egy szekta lesznek,és nem teokratikus államforma.
Viktor az Isten, Viktor az úr,
Remélem én, hogy így alakul.
Viktorra gondolok reggel és este,
Építem a NER-t repesve.
Én soha nem maszturbálok,
Magom csakis Viktornak ajánlom.
Most szült újra feleségem,
Csináljuk a gyerekeket serényen.
Orbán Vikor Mihály lett neve,
Ilyen egy keresztény magyar ember esze.
Választási krumpliból lett tápszer,
Ilyen jólétben nem is kell kábszer.
Nem félünk és nem fázunk,
Orbán viktor a királyunk.
Ha szenvedünk, és nincs már remény,
Jön a Fidesztől Erzsébet utalvány és kenyér.
Teokracia akkor lesz ha valamelyik egyház átveszi a hatalmat.
Jelenlegi egyházakat Orbán Viktor zsebrevágta és ott kotorásznak az aprópénzért.
Nem, hogy nem veszik át onnan a hatalmat, fel fognak lélegezni ha Orbán eltűnik.
Az egyházak bohócokká züllesztették magukat!
(8 éve nem voltam misén, és még egy ideig biztos nem is megyek!)
szerintem meg oda halad az egesz mint ceausescu-val volt romaniaban!
elo istenne avanzsalt allamfo,szemelyi kultusza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!