Mit szóltok hozzá, hogy mióta kitört a válság, Mészáros Lőrinc vagyona 400 mrd-ről 500 mrd-re növekedett? Jakab Péter tegnapi videójában láttam.
Figyelt kérdés
Nagyon jó kis videó volt.
Persze lehet kérdezni, "mi maga matematikus?", sajnos tényleg nőtt a vagyona annak ellenére, hogy az ország gazdasága romokban, BP és Nyugat-Dunántúl több mint 40% gazdasági visszaesést szenvedett el pl.
Meg lehet mondani, hogy "lehet, hogy én okosabb vagyok, nem gondolja?", az a helyzet hogy pénztáros lőrinc eredetileg egy buta szakmunkás, félanalfabáta. Még egy nyamvadt büfé kamu diplomát sem tudott összehozni a látszat kedvéért.
Mit szóltok, hogy válságban mégis ennyire vagyonosodik?
2021. febr. 20. 11:34
11/19 anonim válasza:
A szakmunkás nem buta, a gáz- és vízszerelés meg kifejezetten nagy gondosságot kíván. Egy ennyire nagy gazdasági vállalkozásban pedig megvannak azok a nagyon jó szakemberek, akik meglátják a legjobb lehetőségeket és javasolják a tulajdonosnak a szükséges lépések megtételét.
12/19 anonim válasza:
Buta lipsik!!! Dr Mészáros Lőrinc Mihály tekintetes Vállalkozó Úr értünk dolgozik! Legalább Magyarok lopnak, nem úgy mint Gyúúrcsótány idejében!!!
(Irónia)
13/19 anonim válasza:
Pèlda legyen mindek kipcsak számára a tehetsége, szorgalma, kitartása, esze. Rólsa kellene minden utcába végre plakátokat kihelyezni, mint közös célként elérendő feladatot felállítani a zembereknek.
14/19 anonim válasza:
Nincs itt semmi látnivaló. Túrizmus meghalt, ipar rekord veszteséget könyvelhetett el, de a legokosabb magyar Lölőke negyedével tudta növelni a vagyonát.
15/19 anonim válasza:
12. Máskor ne csak a végére, hanem az elejére is oda, hogy irónia, mert elvtársaid az első sor után nyomják a mínuszt.
16/19 anonim válasza:
4:
"Igazi MAGYAR siker."
Lölő úgy magyar, mint a megbízója!
17/19 anonim válasza:
#15 nem vagyok gyurcsány fan mielőtt leelvtársaznál a dk szektával, innen is látni, hogy semmivel sem értelmesebbek a fidesz szektánál 😀
18/19 anonim válasza:
Minden elképzelhető. Ha a II. világháborúban voltak gazdagodó német iparmágnások, akkor egy másik háborúban (jelenlegiben) is el lehet képzelni. Ügyes miniszterelnökünk van, na. Van aki jobban teljesít még egy ilyen helyzetben is.
19/19 anonim válasza:
Nem valami sok, de legalábbis becsületes munka eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!