Mit szóltok hozzá, hogy mióta kitört a válság, Mészáros Lőrinc vagyona 400 mrd-ről 500 mrd-re növekedett? Jakab Péter tegnapi videójában láttam.
Figyelt kérdés
Nagyon jó kis videó volt.
Persze lehet kérdezni, "mi maga matematikus?", sajnos tényleg nőtt a vagyona annak ellenére, hogy az ország gazdasága romokban, BP és Nyugat-Dunántúl több mint 40% gazdasági visszaesést szenvedett el pl.
Meg lehet mondani, hogy "lehet, hogy én okosabb vagyok, nem gondolja?", az a helyzet hogy pénztáros lőrinc eredetileg egy buta szakmunkás, félanalfabáta. Még egy nyamvadt büfé kamu diplomát sem tudott összehozni a látszat kedvéért.
Mit szóltok, hogy válságban mégis ennyire vagyonosodik?
2021. febr. 20. 11:34
2/19 anonim válasza:
Tisztességesen szerezte persze, nyilván nem az adófizetők pénzéből lopott. De nem kell aggódni, mert bár a kórházakban kabátban kell dolgozni és nincs wc papír, addig legalább a nemzet szerelője és a többi fideszes politikus jól megél.
3/19 anonim válasza:
Jó sok gázrendszert telepíthetett.ő a világ leggazdagabb gázszerelője,csak tudnám hány órát dolgozik hetente.
5/19 anonim válasza:
Enyém is nőtt, övé miért ne nőhetne?
6/19 anonim válasza:
Inkább arra válaszoljatok, mikó osztyák meginn az öt kiló krumplit!
No meg hun?
9/19 anonim válasza:
7. Se Rogán, se Barbara, csak egy a sok közül.
10/19 anonim válasza:
Honnan van ez a 40%-os érték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!