Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lenne egy centralista párt...

Ha lenne egy centralista párt milyen program pontokat írnátok neki?

Figyelt kérdés

- Legyen nemzeti-liberális

nem eddig jutottam, nem tudom mik lehetnének azok a stratégiai pontok amik jók lehetnének.

- Talán az, hogy Budapest regionális vezető szerepre tehetne szert

- az állam újra szekularizálása

- Magyar nyelv terjesztése

- megszólítani a Multikulturális Magyarországot

- családi jogok biztosítása a melegeknek

- kiépíteni egy liberális de nacionalista államot

- leépíteni a NER-t

- börtönnel büntetni a bűnös eszmék terjesztését

Egyszóval a liberális nacionalizmus zászlója alatt csak működtetni az államot. Képviselni a humanizmus!

Nektek mi jut az eszetekbe?

#Magyarország #élet #nacionalizmus #liberalizmsu #kissebségek
2021. febr. 19. 19:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor nézd meg a franciákat!
2021. febr. 19. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:

11#

Nézd meg te a franciákat.

Tele van azaz ország arabokkal, afrikaiakkal.

A focicsapataikban csak elvétve látni igazi gall/frank/breton/norman jellegű franciát.

2021. febr. 19. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Mint ideológia, létezik liberális nacionalizmus. Mint mondtam, a Momentum is ezt vallja papíron.
2021. febr. 19. 20:01
 14/21 anonim ***** válasza:

“ Budapest regionális vezető szerepre tehetne szert”

ez mit akar jelenteni?

2021. febr. 19. 20:04
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

A momentum liberális.

Nem nacionalista.Erre kiváló bizonyíték,hogy az ALDE tagjai az EP-ben, illetve,hogy Romániában nem a külhoni magyarokat képviselő pártot támogatják.

Papíron a Fidesz is fiatal demokrata.Aztán a valóságban nem igazán.

2021. febr. 19. 20:06
 16/21 anonim ***** válasza:

igazából hiába lenne ilyen,mert ezeket az üzeneteket el kell juttatni a választókhoz országos szinten.

ez meg alsó hangon 800 millió forint.

ennyi pénze nincsen egy új pártnak,plusz a fidesz nem is hagyná az üzenetek eljuttatását.

példa az ellenzéki kerületek plakátjai az önkormányzati pénzelvonások miatt.

1 hét után a fidesz letépette az összeset.

2021. febr. 19. 20:06
 17/21 A kérdező kommentje:
14-es: Hát logisztikai bázisok, tőzsde, turizmus stb
2021. febr. 19. 20:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább a jelentős Budapest központúságon kellene enyhíteni.
2021. febr. 19. 20:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem oximoron. A politika nem fekete és fehér. Nem értem miért kell ennyire szűk látókörűen gondolkodni. Egy jobboldalinak nem kötelező befásult, ultrakonzervatív, romángyűlölőnek lennie így egy liberálisnak sem kell anarchistának lennie.

A momentum programjai megegyeznek azzal amiket a kérdező írt. Liberális, mivel ők kiállnak a melegek jogaiért, de pl 2018-ban egyetértettek abban a fidesszel, hogy nem akarnak beengedni egy menekültet sem csak máshogy kezelték volna a helyzetet (úgy tudom menekült kvótával kereskedtek volna).

Az meg hogy nem a helyi magyar párttal ért egyet, hanem egy román párttal nem értem miért baj. Ha van egy olyan párt akár romániában, szlovákiában, szerbiában stb ami az ottani magyarokat képviseli de mondjuk korrupt vagy nagyrészt nem ért vele egyet akkor kötelessége támogatni csak azért mert az a magyar és a többi meg nem? Vagy mi?

2021. febr. 19. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:

12

talán el kéne gondolkodni ez miért van. Franciaországnak rengeteg gyarmata volt afrikában. Spanyolországban is van jópár arab de nem azért mert ők minden menekültet beengednek, hanem mert egyrészt nagyon közel van észak-afrikához másrészt meg volt hogy az arabok elfoglalták egy részét az arabok.

2021. febr. 19. 22:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!