Jó ötlet lenne, hogy az elbukott mini dubaj projekt helyén, a főváros egy O1G feliratú malac szobrot állítson ?
Figyelt kérdés
Méltó emlék lenne arra, hogy Budapest elhárította az örült arab projektet.ma 04:24
A kérdező szavazást indított:
Jó ötlet.
Kiválló ötlet.
Legalább egy 20 méteres szobor legyen.
8 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nincs benne nagy fantázia, de igen. A Biodómnál is egy mutyimúzeumnak kéne lenni, de az a baj, hogy kicsi az alapterülete, hogy minden jelentős mutyit megjelenítsenek ott.
2/8 anonim válasza:
Ráadásul én a fideszeseket ingyen beengedném, a kiszabadulásért kellene fizetniük, de rengeteget. És jó lenne, ha minden fideszes elmenne évente egyszer. Csajostul, családostul.
3/8 anonim válasza:
Nem, én Turul szobor csoportot javasoltam, azellen a Mi Hazánk mozgalom se tiltakozna és kénytelenek lennének megvédeni a magyar földet, ha már, madár nélkül annyira nem fontos nekik, hogy most nem igazán emelik fel a szavukat, hogy a kormány épp eladni készül egy jó nagy darabot a szent földből.
4/8 anonim válasza:
A mihasznánknak valóban kéne egy madár jelkép, de nem turul, hanem szarka.
És nyugodtan színt vallhatnak, hogy a Fidesz fiókpártja. Ez a coming out belefér, jobb, ha mások is tisztában vannak vele, nem kell kétszínűsködni. A Fidesz is felvállalhatja őket, így a KDNP is a "tesót".
6/8 anonim válasza:
Karigeri ebben nagy erős, nagyon ügyesen tud valamit lezülleszteni, tönkretenni, illetve meggátolni valami nagy volumenű, egyértelműen az ország érdekét szolgáló fejlesztést.
7/8 anonim válasza:
Szóval szerinted az Orbán-maffia maga az ország?! Vagy az arabokat tekinted az országnak?!
Gratulálok a nyájban való bégetésedhez!
8/8 anonim válasza:
Én óriás diktafonokat, mobiltelefonokat, lehallgató készüléket építenék oda és csak azokat engedném oda, akiknek a szülei valamit gec*re elb@sztak a gyermekük nevelésében, akik nagyon nem tanították meg szeretni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!