A "harmadik hullám" ellenére van esély a márciusi nyitásra, látván hogy az emberek 80%-ának már elege van?
Figyelt kérdés
Azzal hogy Orbán erre mégis tojna, maga alatt vágja a fát, nincs messze már a választás.2021. febr. 19. 12:46
11/22 anonim válasza:
Azért mert a kettes hsz-odban érezhető a szarkazmus, amivel egyet is értek. (A véleményünket letojják odaföntről, köztudott.)
12/22 anonim válasza:
Felejtsd el. Orbán újra felkérte a parlamentet hatalmazza fel a 90-en napos különleges jogrend meghosszabbítására + a szlovákoknál is nagy a baj! (az 5 milliós országban összeomlott az egészségügy!)
13/22 A kérdező kommentje:
De nem szavazták meg, nem?
2021. febr. 21. 17:36
14/22 anonim válasza:
kérdező: és szerinted nem fogják? Ugyan már...
15/22 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam az ellenzék nem szavazta meg
2021. febr. 21. 17:43
17/22 A kérdező kommentje:
Az a múltkori szavazás erdemény volt.
2021. febr. 21. 18:02
18/22 A kérdező kommentje:
De ha tévedek linkelj forrást
2021. febr. 21. 18:03
19/22 anonim válasza:
Orbánnak kétharmada van. Amit mond, az meg is lesz szavazva, tökmindegy, mit akar az ellenzék.
20/22 anonim válasza:
Ha a középiskolákat kinyitják, akkor remelem minden mást is :DD (Tavaly egyebkent a majusi enyhitésnél sem merült fel, úgyhogy szvsz most sem az lenne az első, rááadásul Viktor egy hónapja még arról beszélt, hogy az érettségizőket vissza talán engedik, de a számok azóta növekedtek még jobban, szval esélytelen. Én adnám, ha tanév végéig így maradna, bár erre csekély az esély. Bár úgy tűnik, hogy mindenki vissza akar már menni, nagyon sokan vannak az én barati körömben (IS), akiknek semmi kedve. Sokkal jobb így online, nem kell minden nap a padban nyolc órát rohadni, meg minden aldott nap hatkor kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!