Ehhez mit szóltok?
Ti kitöltitek a konzultációt?
Mi a véleményetek? Elvileg ha beoltatom magam, akkor mehetek majd moziba v a nézőtére szurkolni?
Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol? Két válasz adható: védettségi igazolvánnyal látogathatók ezek az események; vagy nem szabad ezeket az eseményeket látogathatóvá tenni a járvány végéig.
Nem töltöm ki mert ez egy színjáték a rezsim részéről amihez nem vagyok hajlandó asszisztálni.Megjegyzem hogy már a tavasszal sem lett volna semmiféle lezárás ha előtte megkérdezik a lakosságot.
Most direkt rákerestem erre a kormányzati oldalra, rögtön úgy kezdődik hogy kötelezően meg kell adnom az adataimat.Hülyítsenek valaki mást,nem vagyok én Kósa..
ugyanmár, töltsétek ki, ha már kifizettük ezt is.
csodálkozom, hogy senkit nem érdekel ennyi év után se, hogy hány milliárd folyik el egy nemzeti konzultációra vagy egy kormányzati információs plakátkampányra, miközben az egésznek semmiféle értelme nincs.
Jól csinálod öcsém.
Így,ha nem tetszik az eredmény legalább mindenkire teli szájjal köpködhedsz csak magadra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!