Ehhez mit szóltok?
Ti kitöltitek a konzultációt?
Mi a véleményetek? Elvileg ha beoltatom magam, akkor mehetek majd moziba v a nézőtére szurkolni?
Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol? Két válasz adható: védettségi igazolvánnyal látogathatók ezek az események; vagy nem szabad ezeket az eseményeket látogathatóvá tenni a járvány végéig.
Az édesanyjukat.
Hát akkor a másodikra fogok szavazni. Mivel nem támogatom a megkülönböztetést.
Mivel az eredmények előre megvannak felesleges kitölteni. Parasztvakítás.
Azt, hogy a vakcina meddig ad védettséget, nem tudja senki, még a gyártó sem. Ráadásul a mutációk elleni védettség is kérdéses.
Mire adod ki az igazolványt? Meddig érvényes?
5
Hát én erre biztos hogy nem szerződtettem...
Erőltetitek ezt a farokságot ,hogy úgy is el van döntve.
Gondoljatok bele,jó eldöntik előre,a végén látja a szavazók többsége,hogy ő nem ezt akarta,jövőre értékelni fogja.
Több évtized tapasztalattal nem fogják maguk alatt vágni a fát ne reménykedjetek,ez a ti taktikátok,ti szeretitek az arcotokat meg magatokat a földhöz verni.
Akik már előre döntöttek azok a 'savazók'.
Idézem:
"amint a járványügyi helyzet engedi"
Jó vicc. Ki az, aki azt mondaná, hogy nem, akkor se legyen nyitás, amikor pedig már a járványügyi helyzet engedi?
A kérdés éppen az, hogy mikortól engedi a járványügyi helyzet. Ezt persze érthető módon nem a jónép fogja eldönteni.
Nem töltöttem ki mert hiányzik a teljes nyitas opcioja miutan megkapta mindenki az oltast aki kérte....
Csak 2 van:
1,teljes lezaras maradjon
2,oltas kartyaval lehessen menni etterembe stb jarvany ideje alatt
Ha marad a korlátozás, akkor sajnos MÉG többen be fognak zárni, ahogy mashol is... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!