Azok akik várják a nyitást! Ehhez mit szóltok?
A koronavírus enyhe lefolyás esetén is zabálhatja az agy gondolkodásért felelős részét. Tehát mindenkire veszélyes, nem csak a nyugdíjasokra.
Növekszik a fertőzött szám és az örökítőanyag a szennyvízben. Minek kellene pont most újra nyitni? Csak azért, hogy értelmetlenül nyaralni meg bulikázni járhass?
"A koronavírus enyhe lefolyás esetén is zabálhatja az agy gondolkodásért felelős részét."
A Covid is Orbánék kezére játszik? :)
"A koronavírus enyhe lefolyás esetén is zabálhatja az agy gondolkodásért felelős részét"
Ezeknek a vakcinában lévő gyíkember szondáktól rettegőknek nem hiszem hogy sok agysejtjük lenne amit a covid lezabálhat.
Mivan? Pfff és higgyem is el. Már mindent leirnak a covidról csak féljünk tőle ez a cikk csak ennyiből áll.
Még régebben egy kommentben én itt a gyakorin vicceltem egyet, hogy, akár azt is bekamuzzák hogy agylágyulást okoz csak féljünk tőle, és tessék.
6
máskor ne adj nekik ötleteket!
Úgy gondolom, a legfontosabb azt szólni, mindent mértékkel és fontossága szerint.
Első dolog az értelmes elővigyázatosság. Nem fogom bezárni magam, élem az életem vigyázva, de nem is megyek ötven ember közé egy zsúfolt szobában plusz még egynek.
Tudom, hogy a vírus sokféle, a hatása sokféle, ezért egyfelől erősítem az immunrendszerem, igyekszem topon lenni, ha megfertőződnék mégis, figyelem magam. És előzetes tájékozódásom szerinti tudással próbálom mérsékelni a bajt.
Egy dolgot biztosan nem teszek. Nem fogok rémüldözni a sokféleségtől, nem fogok bezárkózni és rettegni, nem fogom bénultan lesni az eseményeket. Hanem megfontoltan teszem, amit lehet, és igyekszem minél többhöz megteremteni a feltételeket képességem és felkészültségem szerint.
"A koronavírus enyhe lefolyás esetén is zabálhatja az agy gondolkodásért felelős részét."
Megnyugodhatsz, téged ez nem érint XD.
Azért, mert a lezárások semilyen hatással nincseneka Covid terjedésére.
Lásd: Pl Müncheni tanulmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!