Azok akik várják a nyitást! Ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
A koronavírus enyhe lefolyás esetén is zabálhatja az agy gondolkodásért felelős részét. Tehát mindenkire veszélyes, nem csak a nyugdíjasokra.
Növekszik a fertőzött szám és az örökítőanyag a szennyvízben. Minek kellene pont most újra nyitni? Csak azért, hogy értelmetlenül nyaralni meg bulikázni járhass?
2021. febr. 12. 17:59
11/18 anonim válasza:
Gondolkodjunk már egy kicsit. Nem tűnt még fel, hogy gyakorlatilag ma már mindent IS a koronavírus okozhat? Már azt is kijelentették, hogy az intézkedések miatt az influenzajárvány is "elmaradt", de érdekes módon a brit mutáns a korlátozások ellenére is jön, lát és győz. Maszkkal és távolságtartással mindent megállítottunk, csak a koronavírust nem. Nyilván, értem én, hogy ez virulensebb, lassan úgy sejtem, hogy a bokor mögül ugrik ránk...
12/18 anonim válasza:
ne kekeckedj, mert még a végén 18 órára leviszik a takarodó idejét!
13/18 anonim válasza:
Betegek vagytok. Mindenre is hatással van. Nem a bezártság, szociális izoláció, munkanélküliség okozza az agyi leépülést, hanem a nátha.
14/18 anonim válasza:
Ha valakinek tartósan magas láza van, akkor romolhat a memóriája, én is tapasztaltam korábbi betegségeim során. De ez csak átmeneti. Viszont az sajnos igaz, hogy megint emelkednek a számok.
15/18 anonim válasza:
Nem igazán érdekel ez, legyen nyitás!
16/18 anonim válasza:
jobb íze van a szennyvíznek, ha van benne korona?
17/18 anonim válasza:
Kérdező,ha ez igaz akkor te elkaphattad hogy ezt kiposztoltad!
18/18 anonim válasza:
Nem kell bedőlni a propaganda-híroldalaknak! Kevesebb tévénézést, rádióhallgatást és hírolvasást javaslok, és kiegyensúlyozottabb életed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!