A Fidesz hogyan tud pandémi idején diktatúrát építeni, ha már évek óta diktatúra van?
"Nem tudsz diktatúrát építeni, ha már diktatúra van."
Egyébként sehogy, mert ez csak egyfajta alaptalan ellenzéki retorikai fogás (olvasok azért 444-et is és kurucinfót is). Most vagyok 20 éves, és eddig se éreztem magam elnyomva, valamint egy introvertált kocka vagyok, szóval nekem a "korlátozások" nem annyira egetrengetőek, a "távegyetemi" oktatás kifejezetten jó, a laborokat, meg a számonkéréseket kivéve, mert azok sokkal jobbak jelenlétin. Viszont nagyon hiányzik az uszoda, az úszás, a szobám meg olyan kétszer, háromszor olyan hosszú, mint én, és nem tudnék keresztbe feküdni benne, bár néha azért sétálok.
Nincs évek óta diktatúra még most sincs. Csak az irány az. Most még az autokrácia-kleptokrácia hibridnél tartunk.
De ha így folytatódik néhány évtized is visszatér a komcsi diktatúra a fideszék vezetésével
Itt nincsen diktatúra barátom.
Fogalom zavarod lehet
Jaaj bocsi
Nem írtam oda hogy #4
Neki szántam
8
Menj ki este 8 után az utcára azt akkor majd megtudod
Ez intézkedés a vírus ellen..
Bár nem hiszem hogy használ bármit is. Majd ha véget ér a vírus akkor ez sem lesz. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!