Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz hogyan tud pandémi...

A Fidesz hogyan tud pandémi idején diktatúrát építeni, ha már évek óta diktatúra van?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

"Nem tudsz diktatúrát építeni, ha már diktatúra van."

Egyébként sehogy, mert ez csak egyfajta alaptalan ellenzéki retorikai fogás (olvasok azért 444-et is és kurucinfót is). Most vagyok 20 éves, és eddig se éreztem magam elnyomva, valamint egy introvertált kocka vagyok, szóval nekem a "korlátozások" nem annyira egetrengetőek, a "távegyetemi" oktatás kifejezetten jó, a laborokat, meg a számonkéréseket kivéve, mert azok sokkal jobbak jelenlétin. Viszont nagyon hiányzik az uszoda, az úszás, a szobám meg olyan kétszer, háromszor olyan hosszú, mint én, és nem tudnék keresztbe feküdni benne, bár néha azért sétálok.

2021. febr. 17. 21:55
 2/15 anonim ***** válasza:
31%

Nincs évek óta diktatúra még most sincs. Csak az irány az. Most még az autokrácia-kleptokrácia hibridnél tartunk.

De ha így folytatódik néhány évtized is visszatér a komcsi diktatúra a fideszék vezetésével

2021. febr. 17. 21:56
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt nem tudom, ha a Fidesz tényleg hozna egy diktatórikus döntést, akkor mit mondana az ellenzék? Hogy diktatúra van?
2021. febr. 17. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
A pandemia ideje alatt megerositette a diktatúrát
2021. febr. 17. 22:24
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Milyen diktatúra? Azt sem tudjátok, mi az?
2021. febr. 18. 06:31
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Itt nincsen diktatúra barátom.

Fogalom zavarod lehet

2021. febr. 18. 10:46
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó neked van fogalomzavarod ha nem esett le, hogy én a többiek véleményét írtam le.
2021. febr. 18. 20:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Jaaj bocsi

Nem írtam oda hogy #4

Neki szántam

2021. febr. 18. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:

8

Menj ki este 8 után az utcára azt akkor majd megtudod

2021. febr. 19. 10:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Ez intézkedés a vírus ellen..

Bár nem hiszem hogy használ bármit is. Majd ha véget ér a vírus akkor ez sem lesz. Ilyen egyszerű.

2021. febr. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!