Minden Orbán Viktortól függ. Én követem őt, bárhogy dönt.
2021. febr. 8. 22:51
2/17 anonim válasza:
Az illiberális demokráciák mindenhol ugyanúgy működnek. Oroszországban is azt mondják, hogy béna az ellenzék és "nincs jobb", Törökországban is, Kirgizisztánban is. Itt nincs szükség "diktatúrára", ha fenn tudják tartani az aggresszív lejáratókampányt, akkor soha nem lehet kormányváltást előidézni, teljesen mindegy, hogy mennyire kompetensek ezek a pártok.
2021. febr. 8. 22:53
3/17 anonim válasza:
2: azért az oroszoknál nem csak ez van, ott pl. mondvacsinált okokkal nem engedik elindulni az ellenzéki jelöltet a választáson, ha úgy látszik, hogy lenne esélye a Putyin-jelölt ellen
Szóval ott totálisan látszatdemokrácia van. Nálunk azért nem szólnak bele, hogy ki indul jelöltként.
2021. febr. 8. 22:56
4/17 anonim válasza:
Az oroszoknál szerintem diktatúra van, csak ezt igyekszenek elkenni, mert Putyin nyilván nem akarja úgy feltüntetni az országát, mint diktatórikus államot. Magyarország nem jár ott, mint Oroszország, viszont a magyar kormánynak a 2/3-os többségével úgy látom, hogy szinte teljhatalma van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!