Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik magyar politikusnak...

Melyik magyar politikusnak van kimagasló I.Q-ja?

Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Novák Elődnek, de kár, hogy fideszes lett a fiú! (Ezért visszafejlődés várható nála!)
2021. febr. 17. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kiemelkedő IQ-ja egy politikusnak sincs. Aki kiemelkedő intelligenciával rendelkezik, az szerintem más hivatást talál magának, kutató lesz, vagy üzletember. Politikusnak a kisebbségi komplexusos, hatalommániás emberek akik másképp nem tudnának meggazdagodni.
2021. febr. 17. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Varga Judit igazságügyi miniszter asszony és sikeres jogász, Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos és űrkutató/matematikus/fizikus, Lázár János pedig önmagáért beszél

Biztos vannak többen is, nekem ők ugrottak be fixen

2021. febr. 17. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

Gyurcsány- Gyurcsányné, Tordai, Fekete Győr, Jakab, Gurmai, Kunhalmi, Szél, Hadházy, Karácsony, Varjú, Újhelyi... hirtelen ők jutottak eszembe!!

Ja nem, csak VICCELEK!!!😂😂

2021. febr. 17. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok körében kell keresgélni, akik a politikán kívül is helyt tudtak állni. Például Réthelyi Miklós anatómus professzor, a Semmelweis Egyetem volt rektora 2010 és 2012 között volt emberi erőforrások miniszter. Neki valószínűleg jóval magasabb az IQ-ja, mint Németh Szilárdnak vagy Kunhalmi Ágnesnek.
2021. febr. 17. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Kósa Lajos Úrnak.
2021. febr. 17. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
CSak nézz rá Orbánra, Káslerre, SZájerre, hát csak úgy sugárzik belőlük az értelem :DDD
2021. febr. 17. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a szakmai rátermettség és az intelligencia hányados két, egymástól teljesen különböző dolog.
2021. febr. 18. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!