Szerintetek ki volt a legjobb a tegnapi vitaban? Szerintem Karacsony kimagaslott. Olga az nagykepunek es nem felkeszultnek tunt. A momentumos ficko meg ha ott se lett volna.
Petrónius vagy ki,ő szerintem az eszméletvesztéssel küzdött végig a meleg miatt és mert nem volt klimatizálva a terem.
Karácsony hozzáértőnek tünt,de egy fidesz vezérkar ellen a duma az érvelés vagy a hiszti kevés lenne. Ellenük egy ugyanolyan erőszakos akarnok gyökér kell mint ők csak fejlettebb erkölcsi es szociális érzékkel. Szoval hiába latja ő jól a dolgokat ha nem tudja rákenyszeríteni őket a fideszre mert nem elég alattomos vagy erőszakos. Ő inkább megbeszélné velük amin a fidesz max röhögne.
Ko meg felkészült,sokat tanult a témára,de egyertelmű hogy őt nem a városvezezési szakértelme miatt kerték fel,hanem mert az úthenger stílusával hatékonyan tud majd a fidesz ellen harcolni és érdeket érvényesíteni a főváros érdekében.
E miatt engem ko győzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!