Az egyik haveromról kiderült egy tegnapi bulin, hogy biodrogozik meg, hogy cigizik és beledugta a b. drogot a cigibe. Én vagyok az egyik legjobb barátja és nekem 4szemközt azt mondta, hogy azért mert nem érti mér . őt szereti a barátnője?
Biodrog... Na ja, nem inkább valamilyen pszichedelikus szerre gondolsz (magok, gomba, egyéb növények)?
És mit dugott be hova? És mit nem ért? Azt, hogy miért szereti a barátnője?
Nem lehet, hogy te is kaptál az anyagból?
Nagyon-nagyon kőszi :-)
Egy 14/l
"Ha a herbál fűre gondolsz, akkor ne aggódj: legálisan kapható, THC-t nem tartalmaz, konkrétan szart sem ér. Kb. mintha megivott volna egy pohár sört."
Aki ezt írta, szerintem téged átvertek és herbál helyett valami majorannát vagy pizzafűszert kaptál.
"Hahó, figyelsz rám? A herbál fűről nem kell leszokni, mert nincs benne a marihuána hatóanyaga, a thc, ezért nem is minősül drognak"
Javaslom keress rá: "C-lista"
Javaslom a drog fogalmának is nézz utána, mert a herbál kva mód az. Ráadásul jóval károsabb mint a marihuána.
Legalább nem etetnéd a fals hamis információiddal a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!