Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, Gődény...

Mit szóltok ahhoz, Gődény hívők, hogy a "doktorúr" a legnyilvánvalóbb módon hazudik a képetekbe?

Figyelt kérdés

Gődény csinált egy nemzeti konzultációs oldalt, és azt ebben a facebook posztjában úgy állítja be, mintha ez lenne az igazi, kormány által készített konzultáció: [link]

Miközben a kormány még nem indította el a nemzeti konzultációját.

2021. febr. 15. 22:09
1 2
 11/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%

"Mit szóltok ahhoz, Gődény hívők, hogy a "doktorúr" a legnyilvánvalóbb módon hazudik a képetekbe?"

Amíg az emberek képesek a őszödi beszédet őszinteségi himnuszként beállítani, és amíg képesek Orbán "csakaztfigyeljékamitteszekneaztamitmondok" Viktornak egyetlen szavát is elhinni, addig az ilyeneken nem kell csodálkozni.

"Azért durva, miközben néhányan csodálkoznak a kérdéseken, az már senkinek sem tűnik fel, hogy a kormány nem egy .online oldalon fog konzultációt közzétenni."

Pedig a kormány pont azt tervezi, hogy most online lesz a konzultáció. És egyébként az utolsó néhány konzultációnál is volt online kitöltési lehetőség.

2021. febr. 16. 07:18
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
És ahhoz mit szóltok, hogy a vírusrettegők a legnyilvánvalóbb iróniát sem értik? :)
2021. febr. 16. 08:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha ez irónia, akkor gődénygörény miért törölgeti szorgosan azokat a kommenteket, ami felhívja arra a figyelmet, hogy ez nem az igazi? :)
2021. febr. 16. 10:38
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

"És ahhoz mit szóltok, hogy a vírusrettegők a legnyilvánvalóbb iróniát sem értik? :)" Annyira szánalmas és gyermeteg ez a vírusrettegőzés, ti meg egy rohadt szájmaszktól fostok, és hisztiztek. Ja meg minden mástól, 5G, Bill Gates, chemtrail...konkrétan az egész normális élet mozgalom csak a hisztérikus hangulatkeltésről és rettegésről szól.

Két ismerősöm tagja, az egyik az egész terhességét végigpiálta...és oltásellenes. A másiknak a 8 általános nincsen meg.

2021. febr. 16. 12:31
 15/20 A kérdező kommentje:

"Két ismerősöm tagja, az egyik az egész terhességét végigpiálta...és oltásellenes"

Ez nagyon szomorú, remélem semmi komoly baja nem lesz a gyerekének :(

2021. febr. 16. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

Nem lett vagy nem szólt róla, de a szülésnél voltak komplikációk.

Akkor persze jók voltak a "gonosz orvosok". Szerintem lassan tiltani fog, mert nem vagyok hajlandó beállni a szektába.

Én egy ideig nézegettem a gödény hívők ámokfutását, de ez már inkább elszomorító, mint nevetséges. Az arroganciájuk a legundorítóbb, birkáznak mindenkit, miközben bégetve odaadják a pénzüket annak a pszichopatának.

Irónia? Hagyjuk már, a legtöbb Gödény-szektás egy mondatot képtelen leírni normálisan.

2021. febr. 16. 12:42
 17/20 anonim ***** válasza:
40%

Komolyan nem tudom, hogy sírjak -e, vagy nevessek(vírusrettegők, oltáshívők, gödényhívők, 5G-sek, chipesek, meg a jó isten tudja minek nevezitek még egymást... Az alaptalan beskatulyázásokról ne is beszéljünk, mert arany középút ugyebár nincs). Nektek komolyan nincs jobb dolgotok, mint egymást oltogatni? Tényleg ez éltet benneteket?

Mielőtt bárki betámadna, hogy én akkor mit keresek itt: jogos kérdés, de már rohadt unalmas, sőt röhejes, hogy lassan már nap mint nap belebotlik az ember ebbe a jelenségbe akár itt a neten, akár kimegy az utcára, vagy bárhol, ahol megjelenik.

Ha hangot adok neki, hogy kint a friss levegőn nem szívesen hordom a maszkot, már konteós gödényhívő barom vagyok. Ha megjegyzem, hogy ez az 5G-s, chipes elmélet mekkora nagy hülyeség, akkor én már Bill Gates követője vagyok, aki az emberiség pusztulását vagyok hivatott előidézni a véleményemmel, mert ezzel támogatom a gyilkos oltások beadását.

Szánalmas ez a színvonal, amit leművel mindkét "oldal".

Kérdező: Gödény egy gyökér, ezt bizonyította már az injekciós tűkről közzétett posztjaival. Ja, mielőtt valakitől megkapnám, hogy ezennel hivatalosan is oltásnáci vagyok, olvassa el a hozzászólásom elejét párszor.

2021. febr. 17. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:
69%
#13 Azért, mert ők sem értik az iróniát, hanem rögtön mocskolódnak, ahogy te is.
2021. febr. 17. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:
39%

Juj de lepontoztak a gödényisták. :) Végül is csak tényeket írtam le, de úgy látszik a primitív, tanulatlan oltáselleneseknek fáj az igazság. Attól, hogy sértetten nyomkodjátok a x-et, még ugyanolyan megvezetett emberek maradtok, akik bedőlnek egy szektavezérnek.

További jó műszabadságharcoskodást, ez az egyetlen dolog, amitől fontosnak érezhetetitek magatokat pár pillanatig.

2021. febr. 17. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Milyen jó is az elefántcsont torony. Egyetlen idióta, buggyant konteós hangja se ér el
2021. febr. 28. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!