Miért szavaz annyi nyugdíjas honfitársunk a Fideszre amikor közülük több mint 900 ezer létminimum alatt él?
Mert nincs igazán alternatíva.
Mármint elég végignézni az ellenzéken ahhoz, hogy inkább ne menj el szavazni, ha utálod a Fityiszt.
DK-t egy elmebeteg módon viselkedő ember vezeti, az mszp támogatóinak átlagéletkora 88 év, a PM egyetlen ismert figurája Kari Geri, a kutyapárt egy rossz vicc, a jobbik kb. csak azért létezik még, mert 22-ben besunnyogtak az összefogással, az lmp pedig kedden már mást mond, mint hétfőn. A Mi Hazánk túl "náci" a kommer érában felnőtt öregeknek.
Tisza Párt? Esetleg. De azt most jobbról a Fityisz, balról a DK üti, mindkettő a saját érdekeit szem előtt tartva.
2.
A jelenlegi ötven-hatvan körüli emberek szeretik nagyon a Fityiszt. Hetven felett inkább a DK vagy a jó öreg nosztalgia mszp a kedvenc.
3-as: ezt nem tapasztaltam és nem is hiszem, ezt csak páran terjesztik, minden alap nélkül.
Emellett a nyugdíjasok nagy része eleve nem megy szavazni
"Igazán nem tudom, honnan veszik ezeket az infókat az emberek, egyetlen nyugdíjas ismerösöm sem szavaz a fideszre, mind utálja öket - ez a vélemény feltehetöen csak mese."
Nekem meg az összes a Fideszre szavaz. Egyébként hol mese az ha megnézed a KSH adatokat korcsoportonként elosztva. A nyugdíjas korúak döntő többsége a Fideszre szavaz. Ne nekem hidd el ha már ilyen tájékozatlan vagy akkor nézz utána. És ne a saját isnerős nyugdíjas körödet tartsd reprezentatívnak.
5.
A legtöbb helyi "nagy Fideszes" mind tipikusan a középkorúak "felső" része, nagyon jellegzetesen ők a támogatók.
Viszont a kedvenc szar dumám e téren, hogy "dik, a cigók leszavaztak ötször, meg mind eladták a szavazatot!!!44ktokkt3ékgrek csak ezért nyert a fityisz4539p8498!!!"
"Emellett a nyugdíjasok nagy része eleve nem megy szavazni"
??????????? What??
Az egyik legaktívabb szavazó réteg a nyugdíjasok. Honnan veszed ezt ember??
6.
Érdekes, hogyha olyan adatot hoz le a KSH ami tetszik, akkor az "tény". Ha olyat, ami nem, akkor "mert a diktátor fityisz hazudik megint, nem megbízható a KSH!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!