Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz annyi nyugdíjas...

Miért szavaz annyi nyugdíjas honfitársunk a Fideszre amikor közülük több mint 900 ezer létminimum alatt él?

Figyelt kérdés
Mi a jó nekik ebben?
ma 15:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%

Mert nincs igazán alternatíva.

Mármint elég végignézni az ellenzéken ahhoz, hogy inkább ne menj el szavazni, ha utálod a Fityiszt.

DK-t egy elmebeteg módon viselkedő ember vezeti, az mszp támogatóinak átlagéletkora 88 év, a PM egyetlen ismert figurája Kari Geri, a kutyapárt egy rossz vicc, a jobbik kb. csak azért létezik még, mert 22-ben besunnyogtak az összefogással, az lmp pedig kedden már mást mond, mint hétfőn. A Mi Hazánk túl "náci" a kommer érában felnőtt öregeknek.

Tisza Párt? Esetleg. De azt most jobbról a Fityisz, balról a DK üti, mindkettő a saját érdekeit szem előtt tartva.

ma 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Igazán nem tudom, honnan veszik ezeket az infókat az emberek, egyetlen nyugdíjas ismerösöm sem szavaz a fideszre, mind utálja öket - ez a vélemény feltehetöen csak mese.
ma 15:21
 3/14 anonim ***** válasza:
21%

2.

A jelenlegi ötven-hatvan körüli emberek szeretik nagyon a Fityiszt. Hetven felett inkább a DK vagy a jó öreg nosztalgia mszp a kedvenc.

ma 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Azért, amiért emberek bennemaradnak bántalmazó kapcsolatokban: félnek, hogy ha változtatnak, akkor még a jelenlegi helyzetüknél is rosszabb lesz. A jelenlegi állapotuk szar, de biztos. Inkább ragaszkodnak a szar, de biztoshoz, mint hogy esélyt adjanak a bizonytalan jobbnak. Ez a működés a társadalom minden szintjén megfigyelhető.
ma 15:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

3-as: ezt nem tapasztaltam és nem is hiszem, ezt csak páran terjesztik, minden alap nélkül.

Emellett a nyugdíjasok nagy része eleve nem megy szavazni

ma 15:24
 6/14 A kérdező kommentje:

"Igazán nem tudom, honnan veszik ezeket az infókat az emberek, egyetlen nyugdíjas ismerösöm sem szavaz a fideszre, mind utálja öket - ez a vélemény feltehetöen csak mese."

Nekem meg az összes a Fideszre szavaz. Egyébként hol mese az ha megnézed a KSH adatokat korcsoportonként elosztva. A nyugdíjas korúak döntő többsége a Fideszre szavaz. Ne nekem hidd el ha már ilyen tájékozatlan vagy akkor nézz utána. És ne a saját isnerős nyugdíjas körödet tartsd reprezentatívnak.

ma 15:25
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

5.

A legtöbb helyi "nagy Fideszes" mind tipikusan a középkorúak "felső" része, nagyon jellegzetesen ők a támogatók.

Viszont a kedvenc szar dumám e téren, hogy "dik, a cigók leszavaztak ötször, meg mind eladták a szavazatot!!!44ktokkt3ékgrek csak ezért nyert a fityisz4539p8498!!!"

ma 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, de ha valakinek alacsony a nyugdíja, arról ő tehet, és nem a Fidesz. Amúgy a nyugdíjak reálértéke kb 20%kal nőtt 2010 óta.
ma 15:26
 9/14 A kérdező kommentje:

"Emellett a nyugdíjasok nagy része eleve nem megy szavazni"

??????????? What??

Az egyik legaktívabb szavazó réteg a nyugdíjasok. Honnan veszed ezt ember??

ma 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

6.

Érdekes, hogyha olyan adatot hoz le a KSH ami tetszik, akkor az "tény". Ha olyat, ami nem, akkor "mert a diktátor fityisz hazudik megint, nem megbízható a KSH!"

ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!