Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz annyi nyugdíjas...

Miért szavaz annyi nyugdíjas honfitársunk a Fideszre amikor közülük több mint 900 ezer létminimum alatt él?

Figyelt kérdés
Mi a jó nekik ebben?
ma 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
480 ezer ember kap kevesebbet 164 ezernél az a létminimum. A 13.havi sokat számít.
ma 15:33
 12/15 A kérdező kommentje:

""mert a diktátor fityisz hazudik megint, nem megbízható a KSH!""

Mikor mondtam én ilyent?

És melyik ez az adat?

(No offense) tényleg érdekel mire gondolsz ha már hallottál ilyet.

ma 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
8/12 anonim Gondolkodásban, kb ott tartasz, mint egy két napja megdöglött veréb.
ma 16:23
 14/15 A kérdező kommentje:

8/12? Olyan nincs is.

8/13 van.

Egyébként mire jó ez? Nagyon frankón leoltottal valakit, de...könyörgöm értelmesen hozzászólni már smafu? Miből gondolod hogy nem éppen rád igaz ez a jelző ha ekkora mellénnyel személyeskedsz?

Az meg hogy anonim kit érdekel, te is az vagy, akkor nem rohadt mindegy neked? Én nem veszekedni akarok tényleg de ez annyira értelmetlen. Képes vagy önmagában csakis azért kommentelni hogy ugass valakinek?

ma 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:

13.

A csúnya Orbán ott lopakodik a kis falvakban és amikor nem figyelnek oda az idősek, már fut is el a nyugdíjjal.

Ui: 14 éve tényleg az ő hibája, de a nyugdíj már az én gyerekkoromban is szar volt, pedig akkor még Horn Gyula volt a miniszterelnök, és már akkor a nyugdíjakon ment a rinyálás.

Antall József volt az egyetlen, aki elismerte, hogy nem lehet emelni, mert szar a helyzet, nincs miből. Bukott is nagyot az MDF a kövi választásokon.

Azóta vigyáznak a politikusok, hogy nehogy őszinték legyenek. Feri "elkúrta", mert egyszer ő is igazat mondott, meg is lett a jutalma. A politikában az őszinteség nem okos taktika.

ma 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!