Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így mi értelme van minimálbért...

Így mi értelme van minimálbért emelni?

Figyelt kérdés
[link]
dec. 2. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Az árfolyam és az infláció mellett ez az emelés csak illúzió, nem valódi segítség
dec. 2. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Hogy kérdező? Mi az hogy ÍGY?
dec. 2. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Arra céloz, hogy az emelés csak arra elég, hogy a pénzromlást valamennyire korrigálja, vagyis hogy az euróban meghatározott összeg ne csökkenjen.

#Kérdező

Piár értéke van. Szerinted az egységsugarú fidesz szavazó megérti mit lát képen?

dec. 2. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Értem, hogy te arra gondolsz, hogy erre céloz a kérdező, De ez csak pont olyan találgatás, mintha én meg azt mondanám, arra céloz, hogy több évre állapodtak meg a minimálbér emelésben, vagy hogy a munkaadók és munkavállalók képviselői döntenek, nem a kormány.

Ezeknek is van realitása, a valóság meg az, hogy a kérdezőt egyáltalán nem érdekli a válasz, fogalma sincsen arról mit is írt ki kérdésbe, hiszen hozzá se szólt azóta hogy kiírta.

Ne találgasd, hogy mit gondolhat! Várd el te is, hogy írja le pontosan mit akar kérdezni. Ezzel az erővel válaszolhatnék arra is, hogy szerintem azt kérdezte, miért nap közben emelték meg a minimálbért és nem éjjel. Az sem lenne kevésbé jó válasz mit más.

dec. 2. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A belinkelt képet azért nem nagy feladat ételmezni, mert nem akkora fejtörő.

dec. 3. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!