Támogatjátok a védettségi igazolást, és az azzal járó esetleges megkülönböztetést, vagy nem?
"úgy is vehetjük, hogy kiiratkozott az emberi társadalomból, szerintem semmi sajnálatot nem érdemel"
az a bajod, hogy azt hiszed, hogy a kovid oltás védelmet nyújt a koviddal szemben, mint ahogy a bárányhimlő oltás nyújt védelmet a b.himlő ellen
ha megkapod a b.himlő oltást, nem fogsz b.himlővel fertőződni, SŐT, másokat sem tudsz tovább fertőzni
az új kovid oltások NEM nyújtanak ilyen szintű védelmet a koviddal szemben, a kovid oltások MAX enyhe tünetet igérnek, amennyiben elkapod a kovidot (de NEM garantálják, hogy nem kapod el), továbbá az oltás ellenére is tovább tudsz másokat fertőzni
rááadásul a kovid nem mindenkire nézve halálos, én is túléltem, a bátyám is és a sógornőm is, volt 5 nap halál, de utána semmi és inkább vállalok minden évben 5 ilyen napot, minthogy olyan oltást adassak be, ami NEM garantálja, hogy nem kapom el a virust, ami NEM garantálja, hogy másokat nem fertőzők, viszont amit garantál, hogy NINCS mögötte 7-10 éves kutatási tapasztalat mint pl. a b.himlő oltás mögött
kössz, de inkább kössz NEM, és ha te a tudatlanságod és téma ismereteid hiánya miatt minket akarsz kiírni a társadalomból, akkor én inkább nem is akarok azon társadalom része lenni, amiben ilyen buta phaszfejek vannak, mint te
(Dr. Anthony Fauci explained that the main goal for coronavirus vaccines isn’t to block COVID-19 infections, but instead to stop severe cases and life-threatening complications.)
(Preventing symptoms is a “primary endpoint” in the vaccine development process, Fauci said.)
(Dr. Anthony Fauci, the nation's top infectious-disease expert, said the vaccines that are currently being developed are designed to prevent symptoms, not kill the virus.)
53! Az a baj, hogy te is azt hiszed, hogy a többi oltás más valamiért a covid oltás meg gyöngébb, pedig nem!
A többi oltás sem ígér semmi olyat, hogy nem kapod el a betegséget vagy 100%-os védettséget ad, aki ilyet mond az hazudik, vagy az immunológia alapjaival nincsen tisztában -az esetek többségénél pl. nálad is ezt sejtem a háttérben.
Mellesleg amin igazán jót nevetek, hogy inkább vállalod a vad természetes vírust és a szenvedést öt napig mint egy szúrást a felkarodba, ami után max egy köhögés lenne a covid fertőzés. Csak szólok, ha a szervezetetek elbánt a vírussal, akkor a vírus egyik kis részével gond nélkül el tudna.
Ha pedig valaki betegesen retteg az mRNS vakcináktól neki ott a kínai shinophrm féle például, ami klasszikus módon az elölt vírust tartalmazta.
"egy szúrást a felkarodba, ami után max egy köhögés lenne a covid fertőzés"
te igenokos, nem a max egy köhögés zavar, hanem a mellékhatások, amik persze szerinted mint hazugságok, összeesküvés elméletek
tudod mit? menjél nyugodtan oltatni, minket meg hagyjatok békén...
https://www.youtube.com/watch?v=ZpOzHHJmy7g
Nem kis pályás a manus, a Volkswagennel és a Deutsche Bankkal is szembeszállt (és nyert), most egy új pert indít.
Kb. 8:53-nál kezdődik a lényeg (előtte csak a VW meg DB ügyről beszél) (angol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!