Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a védettségi...

Támogatjátok a védettségi igazolást, és az azzal járó esetleges megkülönböztetést, vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
17%

"nem szennyezzük feleslegesen a szervezetünk"

A virológus/biológus MA diplomád bemutatása után kifejtenéd ezt nekem?

2021. febr. 15. 12:07
 22/61 anonim ***** válasza:
68%
Neked van?
2021. febr. 15. 12:10
 23/61 anonim ***** válasza:
16%
Csak azért kérdezem, mert az USA 78 éves elnöke, (aki amúgy nem sokkal, csak egy induri-pindurival fontosabb ember nálad, és virológusok hadserege veszi körül, plusz korából adódóan kockázatosabb is neki oltást beadni) is beoltatta magát, de nem, neked lakótelepi vírus és oltás szakértőnek, neked ne szennyezze a szervezetedet, még véletlenül sem!
2021. febr. 15. 12:11
 24/61 anonim ***** válasza:
18%
Nekem nincs, de én hallgatok a tudósokra, orvosokra, biológusokra, virológusokra, akiknek történetesen van, és egész életükben ezzel foglalkoztak. Baj ha inkább rájuk hallgatok és nem a Bill Gatesező, chipező, hozzád hasonló idiótákra?
2021. febr. 15. 12:13
 25/61 anonim ***** válasza:
13%
Van vagy nincs?Kérdésre kéne válaszolni és nem a kitérőt keresni márha ennyire intelligensnek tartod magad😊😊
2021. febr. 15. 12:15
 26/61 anonim ***** válasza:
6%
Te el tudtad olvasni amit írtam?
2021. febr. 15. 12:15
 27/61 A kérdező kommentje:
#19 nekem pl pont ez az undorító és aljas zsarolási módszer vette el az amúgy sem magas kedvemet az oltakozástól. 24 évesen szeptembernél előbb nem valószínű, hogy megkapnám, tehát bsszam el az egész nyaramat bent ülve, mert a már beoltott nyugdíjasok szerint én leszek a hatalmas nagy veszély az országra, főleg ha még külföldről behurcolom A Vírust. Majd a beoltott idősekkel pörögni fog a szolgáltató szektor, ha már az oltatlanok nem mehetnek...
2021. febr. 15. 12:17
 28/61 anonim ***** válasza:
18%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣
2021. febr. 15. 12:18
 29/61 anonim ***** válasza:
80%

21 szia én biológus vagyok, de ez édeskevés, ugyanis a jarvanykezeles kőkemény politika és gazdaságpolitika is.

Való igaz, hogy nincs nagy kockázata a tapasztalatok alapján az oltásnak, viszont a tapasztalatok alapján a virusnak sincs nagy kockázata az egészséges fiataloknál.

Ha gazdaságpolitikai ismereteim is lennének, megkockaztatnam, hogy csak azért akarnak mindenkit beiktatni, hogy indokolt legyen ennyi és megtobb pénzt kiperkalni a gyártóknak.

Ha politikához is értenek az is eszembe jutna, hogy csak tomegpszichologiai alapon emlegetnek atoltottsagi számokat, ahonnan majd minden újra a régi lesz.

A statisztikahoz jobbá ertek. Az alapján az összes szám amit a tömegek elé hánynak szinte mind ertektelen információ főleg azokban a mondatokban.

Nem tudnak a biológusok semmit se, nyugi, csak rohadt kompetensnek érzi magát néhányuk.

2021. febr. 15. 12:19
 30/61 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van Kérdező teljes mértékben.Ezzel nem lehet vitatkozni sem
2021. febr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!