Támogatjátok a védettségi igazolást, és az azzal járó esetleges megkülönböztetést, vagy nem?
"nem szennyezzük feleslegesen a szervezetünk"
A virológus/biológus MA diplomád bemutatása után kifejtenéd ezt nekem?
21 szia én biológus vagyok, de ez édeskevés, ugyanis a jarvanykezeles kőkemény politika és gazdaságpolitika is.
Való igaz, hogy nincs nagy kockázata a tapasztalatok alapján az oltásnak, viszont a tapasztalatok alapján a virusnak sincs nagy kockázata az egészséges fiataloknál.
Ha gazdaságpolitikai ismereteim is lennének, megkockaztatnam, hogy csak azért akarnak mindenkit beiktatni, hogy indokolt legyen ennyi és megtobb pénzt kiperkalni a gyártóknak.
Ha politikához is értenek az is eszembe jutna, hogy csak tomegpszichologiai alapon emlegetnek atoltottsagi számokat, ahonnan majd minden újra a régi lesz.
A statisztikahoz jobbá ertek. Az alapján az összes szám amit a tömegek elé hánynak szinte mind ertektelen információ főleg azokban a mondatokban.
Nem tudnak a biológusok semmit se, nyugi, csak rohadt kompetensnek érzi magát néhányuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!