Támogatjátok a védettségi igazolást, és az azzal járó esetleges megkülönböztetést, vagy nem?
"Mi van a covidban elhunyt 488 ezer amerikai halottal?" egy matematikus (holland ha jol emlékszem) már bebizonyitotta hogy irreálisan felfújták a számokat (keresem a linket és majd küldöm)
""Mellesleg azok, akik belehalnak az oltásba -ha tényleg abba haltak bele -azok szinte egészen biztos, hogy a vírusba is belehaltak volna, mivel az oltás a vírust vagy annak egy részét tartalmazza elroncsolva. ""
Egyik mostani korona injekció sem tartalmazza a korona virust. Még a CDC-nek (amerikai járványügy) sincs a tulajdonában egy szemernyi koronavirus sem. A CDC, ahol a szupertitkos, feltörhetetlen széfben megtalálható a világ összes halálos kórokozója (ebola, hanta, tb, pestis, stb.) nincs egy icipici korona virus mintája sem. (ha megtaláltam a hivatalos forrást, linkelem)
"Most el kéne magyaráznom, hogy hogyan működnek az oltások, de arra úgysem lennél kíváncsi. a lényeg, hogy működnek." nem kell elmagyaráznod, tudom hogyan működnek: legyengitett kórokozót visznek be a szervezetbe, a test antitesteket gyárt, ami megvéd hogy a jövőben újra megfertőződj és másokat sem fogsz fertőzni
a mostani injekciók nem a szokásos legyengitett kórokózó fajták, amiket mind megkaptunk gyerekkorunkban, hanem az eddig emberi kisérletre nem engedélyezett mrna oltások
a kovid oltásokban nincs legyengitett kórokozo, hanem mrna van benne. mrna oltással eddig 2 állatkisérletet folytattak, macskák meg vadászgörények között. Egyik a SARS másik a MERS idejében.
Az összes állat elpusztult. Nem, nem az oltásba... hanem a virusba, amit az oltás után beadtak nekik, hogy megnézzék, hogy az oltás elérte-e a hatását.
itt a link h CDCnek nincs virusa:
Page 42, "Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA."
43! Legalább tájékozódnál alapszinten, ugyanis több vakcina is van, ami a vírust tartalmazza pl. a kínaiak ilyenek.
Amúgy az "mrna" -aminek amúgy nem ez az írásmódja, hanem mRNA és magyarul mRNS-nek hívjuk, (ilyenkor bukik ki, hogy nem értesz a biológiához) az pont azt csinálja, hogy a vírus egy részét gyártatja le a sejtekkel (a tüskét).
Amúgy az "mrna" -aminek amúgy nem ez az írásmódja - mi vagy te, helyesírás náci? Angol nyelvterületen élek, megszoktam h mindenhol mrna-nek irják, jaj, bocsánat, mRNA. Feltételeztem, hogy az olvasó közönség van annyira inteligens, hogy érteni fogja... de te nem, te vagy annyira furfangos és ravasz, hogy az irásomból rájössz, hogy ki vagyok-mi vagyok... wow :O
hivatalos összetevők listáját légyszives a kinai oltásról, mert én nem találtam... jah, hogy a hirek bemondta hogy van benne? akkor biztos ugy van mert a hirek sosem hazudik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!