Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a védettségi...

Támogatjátok a védettségi igazolást, és az azzal járó esetleges megkülönböztetést, vagy nem?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
21%
XdD
2021. febr. 17. 16:34
 42/61 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Nem támogatom. Lassan úgy kezelik az állampolgárokat, mint valami marhák át még juhokat, akiket arra és úgy terelnek, ahogy csak akarnak, s ha akarnak, el is különíthetnek
2021. febr. 17. 21:45
 43/61 anonim ***** válasza:
33%

"Mi van a covidban elhunyt 488 ezer amerikai halottal?" egy matematikus (holland ha jol emlékszem) már bebizonyitotta hogy irreálisan felfújták a számokat (keresem a linket és majd küldöm)

""Mellesleg azok, akik belehalnak az oltásba -ha tényleg abba haltak bele -azok szinte egészen biztos, hogy a vírusba is belehaltak volna, mivel az oltás a vírust vagy annak egy részét tartalmazza elroncsolva. ""

Egyik mostani korona injekció sem tartalmazza a korona virust. Még a CDC-nek (amerikai járványügy) sincs a tulajdonában egy szemernyi koronavirus sem. A CDC, ahol a szupertitkos, feltörhetetlen széfben megtalálható a világ összes halálos kórokozója (ebola, hanta, tb, pestis, stb.) nincs egy icipici korona virus mintája sem. (ha megtaláltam a hivatalos forrást, linkelem)

"Most el kéne magyaráznom, hogy hogyan működnek az oltások, de arra úgysem lennél kíváncsi. a lényeg, hogy működnek." nem kell elmagyaráznod, tudom hogyan működnek: legyengitett kórokozót visznek be a szervezetbe, a test antitesteket gyárt, ami megvéd hogy a jövőben újra megfertőződj és másokat sem fogsz fertőzni

a mostani injekciók nem a szokásos legyengitett kórokózó fajták, amiket mind megkaptunk gyerekkorunkban, hanem az eddig emberi kisérletre nem engedélyezett mrna oltások

[link]

a kovid oltásokban nincs legyengitett kórokozo, hanem mrna van benne. mrna oltással eddig 2 állatkisérletet folytattak, macskák meg vadászgörények között. Egyik a SARS másik a MERS idejében.

Az összes állat elpusztult. Nem, nem az oltásba... hanem a virusba, amit az oltás után beadtak nekik, hogy megnézzék, hogy az oltás elérte-e a hatását.

2021. febr. 18. 09:13
 44/61 anonim ***** válasza:
70%

itt a link h CDCnek nincs virusa:

[link]

Page 42, "Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA."

2021. febr. 18. 11:26
 45/61 anonim ***** válasza:
5%

43! Legalább tájékozódnál alapszinten, ugyanis több vakcina is van, ami a vírust tartalmazza pl. a kínaiak ilyenek.

Amúgy az "mrna" -aminek amúgy nem ez az írásmódja, hanem mRNA és magyarul mRNS-nek hívjuk, (ilyenkor bukik ki, hogy nem értesz a biológiához) az pont azt csinálja, hogy a vírus egy részét gyártatja le a sejtekkel (a tüskét).

2021. febr. 18. 21:38
 46/61 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy az "mrna" -aminek amúgy nem ez az írásmódja - mi vagy te, helyesírás náci? Angol nyelvterületen élek, megszoktam h mindenhol mrna-nek irják, jaj, bocsánat, mRNA. Feltételeztem, hogy az olvasó közönség van annyira inteligens, hogy érteni fogja... de te nem, te vagy annyira furfangos és ravasz, hogy az irásomból rájössz, hogy ki vagyok-mi vagyok... wow :O

hivatalos összetevők listáját légyszives a kinai oltásról, mert én nem találtam... jah, hogy a hirek bemondta hogy van benne? akkor biztos ugy van mert a hirek sosem hazudik...

2021. febr. 18. 23:14
 47/61 anonim ***** válasza:
76%
Én nem tudom mi baja ennek a kreténnek itt, de az ilyenek miatt gondolja meg magát még az is, aki szetette volna. Kaptál egy szurit, és? Ugyanúgy nem te szartad a spanyol viaszt, ugyanúgy csicska vagy, akkor mire fel van ekkora pofád? Egy szuri miatt? Ha annyira véd az a szuri, akkor mitől fosol? Vagy most csak kell valami visszaigazolás, mert valójában megbántad?
2021. febr. 18. 23:35
 48/61 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Az orvosok is ellenzik a vakcinát, 14percnél kimondja, hogy nanochip van benne.

2021. febr. 19. 22:47
 49/61 anonim ***** válasza:
94%

J. Bart Classen (immunológus) 1988 Maryland Egyetem, Baltimore, 1992 Columbia Egyetem

Irt egy cikket ( [link] miszerint a mai mRNS vakcinák súlyos hosszútávú betegségeket okozhatnak (prionbetegség).

[link]

2021. febr. 22. 09:28
 50/61 anonim ***** válasza:
2%
Igen, nagyon helyes lenne bevezetni. Aki nem oltatja magát azt úgy is vehetjük, hogy kiiratkozott az emberi társadalomból, szerintem semmi sajnálatot nem érdemel. Egyszerűen úgy kell venni, mintha nem is léteznének. Majd fognak hangoskodni meg sírgodálni, de hát szépen be lehet állni a sorba és tartani a karodat. Kis szuri és mehetsz a dolgodra. Ha meg nem tetszik, akkor így jártál, maradsz otthon, senkit nem fog izgatni :D Majd azért küldöm a szelfit a wellness hotelből, hogy lássák, miből maradnak ki a kis nyomingerek :D
2021. febr. 22. 09:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!