Mi a baj az Alaptörvénnyel?
Amikor valaki azt írja, hogy konkrétumokra kíváncsi, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem érdekli, hogy neked mi nem tetszik benne :D
Most ideírhatom, hogy az apa férfi, az anya nő, te meg neki fogsz állni vitatkozni, hogy azzal nincs is semmi baj.
Szóval érted, megírom, hogy nekem mi a bajom vele, te erre azt reagálod, hogy az nem is baj, ergo nem vagy kíváncsi arra, hogy nekem mi a bajom vele.
#1 De mik azok a hülyeségek?
Szájer pedig az ország egyik legképzettebb jogásza, szóval ez nem érv. Elméletben kevés nála alkalmasabb ember van.
Nekem az a problémám vele,hogy kvázi a jelenlegi felállás mellett akarják megvalósítani.
Ez óriási pénzekbe kerülne.
Úgy lenne elképzelhető a részemről,hogy az állam minden pénznyelő ágazatát leépíteni, kiszáll belőle és privatizálja.
Ilyen az egészségügy, oktatás,tömegközlekedés,közművek.Illetve a közigazgatást is a végletekig optimalizálnák.Minden egyéb segélyt, szociális kiadást be kellene szántanti.Illetve, akkor a nyugdíjakat is megszüntetni.Minek nyugdíj, ha van alapjövedelem?
A másik probléma vele,hogy ellustítja az embereket.Sokan nem akarnának értéket teremteni.
#2 Persze, mert objektív dolgokra vagyok kíváncsi, nem személyes véleményre.
Egyébként az apa férfi, az anya nő dolog annyira nem húzós szerintem, de azt pl elfogadom hogy vitatható és aggályos, szóval jó.
"Most ideírhatom, hogy az apa férfi, az anya nő, te meg neki fogsz állni vitatkozni, hogy azzal nincs is semmi baj."
Neked mi bajod van egy alapvető igazsággal? Ép eszű embernek ez, természetes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!