Ez Fidesz utasításra történhetett?
Figyelt kérdés
Tegnap elég sok felé kocsikáztam BP-en.
És vannak az ellenzéki vezetésű kerületekben ezek a plakátok,amik arról szólnak tájékoztatva a lakosságot,hogy a fidesz elvette a kerületek pénzét.
És amelyik plakát nem volt térfigyelő közelében az mind le volt szaggatva vagy egyéb módon megrongálva.
2021. febr. 14. 09:16
2/7 anonim válasza:
Szerinted? Olyan dolgokat is megtesznek az aktivisták amikről mélyen kussol a kormány média.
3/7 anonim válasza:
Ezeket az idiótákat már utasítani se kell, tudják a "dolgukat".
5/7 anonim válasza:
Ez korábbi választásokon is volt, hogy az ellenzék a kevés pénzből kirakott plakátokat, amiket másnap módszeresen szétszaggattak, vagy átírták ugyanazzal a szöveggel, úgyhogy nem nehéz kitalálni, hogy szervezett volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Mert az a fura,hogy csütörtökön is mentem körbe BP-en és akkor még semmi nem volt velük.Szombatra meg szisztematikusan le voltak rongálva.
2021. febr. 14. 10:59
7/7 anonim válasza:
Szeles ido volt mostanaban ... talan az rongalhatta meg a hanyagul felragasztott plakatokat ... en csak ezt tudom elkepzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!