Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ a legnépszerűbb párt...

A FIDESZ a legnépszerűbb párt Magyarországon, ez miért fáj sokaknak?

Figyelt kérdés

Az előző két választást Ők nyerték, magasan a legnagyobb támogatottsággal.

Hagyjuk azt a hülyeséget hogy sokan nem mentek el szavazni...

Aki nem szavazott az olyan mintha nem is létezne, senkit nem érdekel a véleménye.

2021. febr. 14. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%

"Szabolcsban a választások előtt hirtelen százával lettek bejelentve az emberek egy-egy lakásba."

És ez kit érdekel?

Úgy látom a matek meg a választási rendszer nem az erősséged.

Jól gondolom, hogy olvastad a többi birkához hasonlóan ezt a szabolcsi baromságot valahol és azóta ész nélkül ezt fújod?

2021. febr. 14. 10:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 éves korom után elmentem egyszer szavazni, azóta nem voltam. Most vagyok 35. Életemben másodjára fogok elmenni szavazni 22-ben. És mindegy, ha 40 fokos lázban fekszem otthon akkor is elmegyek. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Úgyhogy ezt a "sokan nem mentek el szavazni" dolgot hagynám, mert eddig talán így is volt. Eddig.
2021. febr. 14. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem, 11-es ez tényleg így van. Persze, hogy ezt csinálják, mert tudják, hogyha a magyarországi magyarokon múlna a sorsuk ők már a börtönben csücsülnének.
2021. febr. 14. 10:08
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
Orbán Viktor!
2021. febr. 14. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem volt ez a nép ennyire primitíven hülye...
2021. febr. 14. 10:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen!Ez is igaz #15-ös.Dehát tudjuk miért...Egyre szaporodik a kisebbség tudod,akiket nem épp az eszükért visznek😁
2021. febr. 14. 10:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Jól gondolom, hogy olvastad a többi birkához hasonlóan... "

Ne birkázz Misi! Ha ezek nem lennének birkák, akkor a bandátok nem fosztogathatná az országot 15 éve!

2021. febr. 14. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert minket is meglop, lenyúl A PÁRT, nem csak a saját birkáikat.

Mert visszaépítik a rákosi-kádár rendszert, horthysta felszíni mázzal.

Mert kiárúsítják az országot a szovjetúniónak, kínának, és részben a német autógyárnak.

Szegénységben, lepukkantságban tartják az országot.

Mert nem látni sehol (a borsodi romos házakba bejelentett ukránokon kívül) azt a sok állítólagos fidesz szavazót, csak azokat, akik gúnyolják, bírálják a fideszt, és szavazóikat.

2021. febr. 14. 12:26
 19/19 anonim ***** válasza:

"Mert visszaépítik a rákosi-kádár rendszert"

Ezekkel nincs köszönőviszonyba. Rákosi semmit nem vitt haza, Kádár az "fényűzött" magának napi 2 doboz Kossuth cigerettát és egy 50 éves balonkabátot. Másrészt sosem tudhatták mikor Moszkva raportra hívatta bármelyiket, hogy hazajöhet, vagy a gulágra, vagy tarkónlőve tepsiben...

A szorgalmas törpe önszorgalomból ilyen "klassz", akkor meg nem lehetett visszapofázni Moszkvának, mert országostól együtt kiradíroztak a térképről.

2021. febr. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!