A RTL Klubot miért nem vásárolta még meg a Fidesz? Az a legnépszerűbb csatorna és a igazat közli ezért veszélyes a kormányra nézve
A RTL Klub a igazat közvetíti tehát ha kiderül valami botrány a kormányban azt lefogja közölni az emberekkel.
Pl amikor Orbán Viktor luxus repülőgépel utazott azt is bemondták a tv2 nem mondta be.
Ezért is utazott a múltkor fapados repülőgéppel Orbán hogy szimpatikus legyen a emberek szemében.
Pl amikor volt a fideszes Pócs János botránya azt is leközölte a RTL a m1 és a tv2 azt is eltusolta nem adta le.
De miért nem vásárolja meg a fidesz a legnépszerűbb csatornát?
Veszélyt jelenthetnek ezek a független médiák a hatalmukra nézve.
Ezért is nem ad interjút a RTL-nek független médiának utoljára 2011-ben adott interjút mivel fél a rosszindulatú kérdésektől.
Vagy úgy vannak vele hogy a nyugdíjasok úgyis a M1-et meg a TV2-öt nézik?
Mert igazából elég a nyugdíjasok szavazata.
"és a igazat közli "
Le tudtad írni röhögés nélkül?
Nem az igazat, hanem azt közli ami szerinte közölni való és úgy ahogyan ők azt megfelelőnek tartják.
1# te idióta kotsog tényleg elegem van már belőletek nektek a gyűlölet ad erőt a provokáció?
Magyarországon a RTL klub közli a legnagyobb igazságot a tv2 meg a m1-et folyton megbüntetik folyton helyre igazitás van a tv2-én az a leghazugabb agymosásos csatorna mivel fidesz kézen van.
"1# te idióta kotsog"
És lám, milyen szépen megcsillogtattad szellemi színvonaladat.
Úgy a béka valaga alatt.
Most már értem miért képzeled azt, hogy az rtl klub igazad mond.
Ezt írtam le: "Nem az igazat, hanem azt közli ami szerinte közölni való és úgy ahogyan ők azt megfelelőnek tartják." Mégis mi a fészkes fenét kell ezen igazolni? A Nap kelete kel és nyugaton nyugszik. Igazoljam azt is? MINDEN MÉDIA ugyanezt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!