Csak szerintem ócska ez, hogy Bodolainak össze volt készítve egy repülő, hogy Bécsbe tudjon menekülni?
"Bodolai: Nekem össze volt készítve egy repülőgép, hogy ha valami gond van, el tudjak menni Bécsbe"
Kicsit úgy beszél Bécsről, mintha egy InterCity-vel nem lehetne ott lenni pár órán belül. Vagy mintha a világ vége lenne, ahol nem tudnak utána nyúlni ha akarnak.
- Megnéztem a Partizánon az interjút. Őszinte leszek, én még ilyet nem láttam, ami ott volt.
- Volt egy narratíva az Indexről, amit a távozó újságírók mondtak el, ezt hallhattuk a nyár során
- Volt egy narratíva az Indexről, amit párhuzamosan futott a kormányzati sajtóban
- Most meg előállt a Bodolai egy harmadik narratívával
- Nagyon furcsa volt az egész interjú. Lehet látni a gesztusokon, hangon hallani ha valaki hazudik. Sokan ezt jól tudják leplezni, de akkor is vannak apró árulkodó jelek. Meg van a tipikus politikus viselkedési mód, amikor előre elgondolja, hogy mit fog mondani és ez érződik a beszédén. Amit a Budolai mondott, az a testbeszédéből teljesen úgy tűnt, mintha igazat mondott volna. Ha meg elgondolkozik rajta valaki, akkor meg arra is gondol, hogy simán hazudhat is. Ha a kettő közül kellene választani, az utóbbit mondanám, de őszinte leszek: nem vagyok biztos a választásomban.
- Vagy igazat beszél vagy nagyon jól tud hazudni (zseniálisan jól), ha hazudik, én még így embert nem láttam hazudni
- Érdemes végignézni az egész interjút, ez a repülőgépes sztori csak egy momentum az egészben
- Az elején mesél arról, hogy dolgozott a titkosszolgálatnál is, ez volt az első állása. Lehet, hogy ott jó kiképzést kapott
- Mindenki döntse el magának, hogy hazudik-e vagy sem. Én inkább arra hajlok, hogy igen, de nagyon meggyőzően adta elő magát, így kicsit bizonytalan is vagyok.
Nem érdekelt, hogy mit mond.
Engem csak ez a szánalmas "elrepülök Bécsbe egy magángépem, gulágra ne küldjenek vagy meg ne folytsanak egy tál Chocapic-ban" dolog érdekelt.
Édes istenem. Triviális, hogy nem mondja.
Arra céloztam mennyire ócska, hogy valakinak az a nagy megmenekülés, hogy elsétarepülőzik a szomszédba.
Én is megyek luxustrunéra nyáron a családdal. Varjúpicsaalsón leszünk...
Menő, nem?
Nekem az a furcsa az egészben, hogyha simán a NER, vagy a Fidesz akarta volna bekebelezni, akkor erről miért ilyen suskusban, meg kódoltan beszélnek? Az ilyesmit nyíltan ki szokták mondani minden esetben. Olyan, mintha itt valami másféle szereplő jött volna be a képbe, de ez már csak konteózás. De a nyilatkozatok, meg a sejtetések azt sugallják, hogy itt valami NER-en és Orbánon kívüli (felüli?) dolog zajlott az index-szel.
Orbánnak szerintem nem érdeke, hogy eltűnjön a balos sajtó, hiszen a jobbos média abból él, hogy az indexet, telexet, 444-et, stb. ostorozzák (akik szerintem egyébként időnként adják is kicsit a lovat alájuk, de nincs ezzel baj, ha valaki az átlagnál kicsit provokatívabb, legalább jobban megmarad az emberekben, ha valami témát boncolgatni kezdenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!