Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki érzi úgy hogy bár mennyire...

Ki érzi úgy hogy bár mennyire is fájó belátni de az országunk kullog a demokrácia és a jóléti országok sorába.Amire szerintem csak az a megoldás hogy el kell hagyni az országot.Külföldön engedik dolgozni és Élni a melost is Hogy látod?

Figyelt kérdés
2021. febr. 11. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

A probléma leginkinkább az elhibázott gazdaságfejlesztéssel van.

Lengyelországban pár éven belül bruttó 1000 eurónyi lesz a minimálbér.Hol van Magyarország még attól....

A demokrácia után meg inkább kullogjon, mint demokrata legyen.Nem hiányzik az erős LMBT lobbi meg a bevándorlás.

2021. febr. 11. 17:34
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

azok miatt tartunk itt, akik összemossák a demokráciát a modern szélsőballal

meg azok miatt, akik folyamatosan másra mutogatnak (mint én)

meg azok miatt a politikusok miatt, akik szartak az egésznek a közepébe

így hát könnyű megállapítani, hogy a következő száz évben sok változás nem lesz

2021. febr. 11. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek.akinek esze van és nincsenek fideszes kapcsolatai az menekül vagy menekülni fog innen.
2021. febr. 11. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt igazad van. De a költözés nem egyetlen megoldás. Lehet próbálkozni jobbá tenni ezt az országot, csak kevesen vállalkoznak erre a feladatra.
2021. febr. 11. 18:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Kis melós ember nem fogja tudni megváltoztatni ezt a beton rendszert

Börtönbe meg nem akarok kerülni.

2021. febr. 11. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

ezt a bevándorlás parát még mindig nem értem.

ki a fene akar idejönni a kínaiakon meg a vietnámiakon kívül?

ők meg jöhetnek amennyien csak akarnak,mert ők "jó bevándorlók" a fidesz szerint hiába nem tetszik.

a másik ami érthetetlen,ha a munkáltató olyan messzire megy,hogy otthagyják a melósai,akkor nem az van,hogy egy ideig szívja a fogát,de aztán kénytelen lesz emelni a pénzen.

hanem a fidesz hozat neki 100 ukránt,akik megcsinálják még olcsóbban...ez mi a fa sz?

2021. febr. 11. 18:14
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Nyugodtan menjél, nem fogsz hiányozni.
2021. febr. 11. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Én egyáltalán nem értem mit paraznak mások a bevándorlástol. A migránsokat csak körbe kéne vezetni Nógrádban meg Borsodban és sírva menekülnének vissza afrikába.
2021. febr. 11. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekem sincs jövõm itt mert hányok a fidesztõl. Ha egy ceruza lenne egyszerûen eltörném. Nem tudom még mi lesz hogy lesz de legrosszabb esetben survival.
2021. febr. 11. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező.Protekcio nélkül lehetetlen munkát találni
2021. febr. 11. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!