Várható, hogy a covid intézkedések hatására a jövőben az emberek kevésbé lesznek manipulálhatóak?
A hatalom a lezárásokkal lassan addig húzza a gyufát, hogy még a legelvakultabb fideszes/ballib szavazóknál is betelik a pohár és lassan már ők is érzik és látják, hogy a hatalom politikai hovatartozástól függetlenül (nálunk a Fidesz csinálja a lezárást, nyugaton viszont a ballibek) nem az ő érdeküket képviseli és módszeresen becsapja őket.
Várható, hogy a mostani ébredésnek köszönhetően megszűnik a birkaszellem és az emberek végre elkezdenek kritikusan gondolkodni a világról?
Semmi jelét nem tapasztalom hogy megszűnne a birkaszellem.
És ébredés sincs.
Addig amig az emberek nem követelnek válaszokat az olyan ostoba intézkedések okára, mint a vállalati étkezdében nem terjed a vírus de az éttermet zárva kell tartani mert ott aztán terjed, és este 8 után támadják meg covidos zombik az utcára merészkedő polgárokat, de az ottalvós bulit szervező fiatalokat megkímélik stb stb.
Szerinted?
Nemrég írtam ki egy kérdést amiben leírtam, hogy Kanadában már táborokba viszik a "fertőzötteket". Erre kaptam vagy 3db gúnyolódó választ és azóta le is törölték a kérdést.
"Várható, hogy.......megszűnik a birkaszellem és az emberek végre elkezdenek kritikusan gondolkodni....?"
Nem várható, az agymosottságot nem lehet gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!