Igaz, amivel az ellenzék riogat?
Azzal kezdtek újabban riogatni a pártok, hogy:
- A Fidesz ki akarja léptetni Magyarországot sz EU-ból (Jobbiknál olvastam erre utalást)
-A Fidesz lekapcsolná az internetet (DK-n olvastam erről vmi posztot)
-A Fidesz úgy akarja szabályozni a Facebookot, hogy sz őt kritizálókat tiltsa (Momentumnál olvastam ilyesmit)
Ezeknek van szerintetek bármiféle reális alapja? Vagy ez is csak pánikkeltés a másik oldalon? Egyáltalán ezeket meg tudná lépni? Van erre joga? Következmény?
#12!
És volt két büntetésük, amit nem fizettek be és meg sem támadták. Semmit nem reagáltak rá.
Nekem úgy tűnik, hogy valójában nem is akartak nyerni, csak így elmondhatják, hogy a Fidesz elveszi tőlük a frekvenciát.
Ez a média tanács olyan mint az idősek tanacsa.
Orbán Viktor az elnök, anno azt mondta Viktor, azért lesz idősáv, mert az idősek tanácsa megszavazta, aminek ő maga az elnöke 🤡🤡
6
"Földi László (Eger, 1956. november 13. –) magyar ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója."
Forrás: wiki
"ez csak egy ember a sok közül"
🤡🤡🤡🤦♂️
A Fideszben megvan a szándék, hogy mindezt megtegye, mert teljesen gátlástalan banda.
Az más kérdés, hogy mi az, ami reálisan megléphető.
#16!
A III/I a külső hírszerzés volt.
Te is csak egy ember vagy a sok közül, aki annyira okosnak gondolja magát, hogy észre sem veszi, mennyire buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!